ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Ροντέο κάνει τα παιχνίδια της η Σασουόλο

Ο Ντομένικο Μπεράρντι της Σασσουόλο πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μίλαν
Ο Ντομένικο Μπεράρντι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μίλαν © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Γιουβέντους δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της Σασουόλο, σε ένα ζευγάρι που την τελευταία πενταετία δίνει σταθερά πολλά.

Η Σασουόλο υποδέχεται απόψε τη Γιουβέντους στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 34η αγωνιστική της Serie (21:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Η "μεγάλη κυρία” είναι φαβορί σε τιμές στο 1.90.

Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι βρίσκεται στην τέταρτη θέση, στο +5 από τη Ρόμα, έχοντας και ματς λιγότερο από τους τζιαλορόσι, συνεπώς δεν απειλείται πλέον σοβαρά για την έξοδο στο Champions League. Εξάλλου, μετά τη Σασουόλο, η Γιουβέντους έχει δύο βατά ματς μπροστά της με Βενέτσια και Τζένοα, όπου λογικά θα καθαρίσει οριστικά την τέταρτη θέση.

Σασουόλο - Γιουβέντους: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γιουβέντους, την περασμένη Τετάρτη, κέρδισε 2-0 τη Φιορεντίνα εντός έδρας και προκρίθηκε με δύο νίκες στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας. Στο πρωτάθλημα, έχει χάσει μόνο από την Ιντερ στις τελευταίες 19 αγωνιστικές, έχοντας ρεκόρ 12-6-1.

Στον αντίποδα, η Σασουόλο εξελίχθηκε φέτος σε "φονέας των γιγάντων", ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από τη στιγμή που στον τελικό του κυπέλλου είναι η Ιντερ και η Γιουβέντους, θα οδηγήσει στο Conference League η έβδομη θέση, από την οποία όμως, η Σασουόλο απέχει οκτώ βαθμούς. Η συγκεκριμένη διαφορά, πολύ δύσκολα καλύπτεται μέσα σε πέντε ματς.

Η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίζι πάντως, παραμένει πολύ επικίνδυνος αντίπαλος, καθώς την τρέχουσα σεζόν έχει κερδίσει εκτός έδρας τις Ιντερ, Μίλαν και Γιουβέντους και εντός έδρας την Αταλάντα, τη Λάτσιο και τη Φιορεντίνα. Από τη στιγμή μάλιστα, που δεν έχει βαθμολογική πίεση και κατεβαίνει κομπλέ, αφού επιστρέφει ο ηγέτης/εξτρέμ Μπεράρντι, η Σασουόλο αναμένεται να παίξει ελεύθερα με στόχο να κάνει ακόμη μία λαμπερή νίκη φέτος.

Η Σασουόλο είναι πιο Goal/Goal και Over 2,5 ομάδα της κατηγορίας, έχοντας 26 αμφίσκορα και 25 Over σε 33 αγώνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει 10 Over 2,5 στις τελευταίες 13 αγωνιστικές και 12 στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια της εντός έδρας.

Η Γιουβέντους είναι σαφώς πιο σφιχτό σύνολο, ωστόσο με τετράδα τους Μοράτα, Ντιμπάλα, Μπερναντέσκι και Βλάχοβιτς στην επίθεσή της, θα προκαλέσει πολύ μεγάλη έκπληξη αν δεν σκοράρει απέναντι στην ευάλωτη άμυνα της Σασουόλο, η οποία έχει δεχθεί 53 γκολ κι έχει τη χειρότερη επίδοση ανάμεσα στις πρώτες 13 ομάδες της κατάταξης.

Προγνωστικά Ιταλία

Τα γεμάτα σκορ ευνοεί και η μεταξύ τους παράδοση. Συγκεκριμένα, μετρούν 10 σερί Over 2,5, εκ των οποίων τα εννιά με Goal/Goal, από το 2017 και μετά, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Στον πρώτο γύρο, η Σασουόλο είχε κερδίσει στο Τορίνο με 2-1, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο, η Γιουβέντους είχε επικρατήσει για το κύπελλο, εντός έδρας με το ίδιο σκορ.

Στο 1.87 το combo. Με ρίσκο, μπορούμε να ζητήσουμε και το anytime του Βλάχοβιτς για να ανεβάσουμε την απόδοση πάνω το 3.00. Σημειώνεται, ότι ο Σέρβος στράικερ έχει σκοράρει στα τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα. Πέτυχε μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης με την Μπολόνια, την προηγούμενη αγωνιστική, στο 95' (1-1) κι ενώ οι ροσομπλού είχαν μείνει στον αγωνιστικό χώρο με εννιά παίκτες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασουόλο – Γιουβέντους: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.87), 21:45
  • Σασουόλο – Γιουβέντους: Goal/Goal & Over 2,5 & Βλάχοβιτς Να Σκοράρει (απόδοση 3.15), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ