ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Wimbledon: Στο χέρι του Ναδάλ να καθαρίσει εύκολα τον Μπεράνκις

Ο Ράφα Ναδάλ στο Wimbledon
Ο Ράφα Ναδάλ στο Wimbledon © 2022 ALBERTO PEZZALI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Ράφα Ναδάλ με τον Ρικάρντας Μπεράνκις για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Στην επιστροφή του στο γρασίδι μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, ο Ράφα Ναδάλ δεν εντυπωσίασε, αλλά έκανε τη δουλειά και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon, κερδίζοντας με 3-1 τον Φρανσίσκο Τσερούντολο. Επόμενος αντίπαλος για τον Ισπανό τενίστα ο Ρικάρντας Μπεράνκις, σε ένα ματς (17:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24) που είναι προγραμματισμένο δύο ώρες μετά το πρώτο σερβίς στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Τζόρνταν Τόμσον.

Ναδάλ - Μπεράνκις: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η εμφάνιση του Ναδάλ στον πρώτο γύρο δεν ήταν πειστική, καθώς ολοκλήρωσε το ματς με μόλις 23 winners και 41 αβίαστα λάθη. Παρόλα αυτά, απέδειξε για ακόμη μία φορά, ότι έχει τον τρόπο του να κερδίζει, ακόμη κι αν δεν είναι στην καλύτερή του ημέρα.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο τέταρτο σετ, ο Τσερούντολο προηγήθηκε με 3-1 στα games και είχε τέσσερα break points για να κάνει το 4-1. Ο Ναδάλ τα έσωσε όλα, μείωσε σε 3-2 και μετά το 4-2, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, κερδίζοντας τέσσερα διαδοχικά games που τον οδήγησαν στη νίκη.

Ο Μπεράνκις (Νο. 106) κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Σαμ Κουέρι (Νο. 157) στον πρώτο γύρο, όμως τώρα η πίστα δεν έχει καμία σχέση. Για τον Λιθουανό αυτή ήταν η τέταρτη νίκη καριέρας στο Wimbledon, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ποτέ να προχωρήσει πέρα από τον δεύτερο γύρο.

Τον περασμένο Ιανουάριο αντιμετώπισε για πρώτη φορά τον Ναδάλ, στην Μελβούρνη και φυσιολογικά έχασε με 2-0 σετ (6-2, 7-5). Στο Αυστραλιανό Open αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο από τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-4, 6-2, 6-0. Στο Roland Garros αποχαιρέτισε πρόωρα από τον πρώτο γύρο, χάνοντας με 6-4, 6-4, 6-4 από τον Λάσλο Τζέρε.

Ο Ναδάλ είναι αήττητος φέτος σε Grand Slam και το πιθανότερο είναι πως θα καθαρίσει με 3-0 σετ τον 32χρονο Λιθουανό. Σε τιμές διπλασιασμού η νίκη του Ναδάλ σε συνδυασμό με το Under 29,5 games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ναδάλ - Μπεράνκις: Νικητής Ναδάλ & Under 29,5 Games (απόδοση 2.00), μετά τις 17:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ