ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Wimbledon: Ανεβάζει τον ρυθμό ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ικανός για το 1.77

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την αναμέτρηση με τον Αλεξάντερ Ρίτσαρντ στον πρώτο γύρο του Wimbledon
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την αναμέτρηση με τον Αλεξάντερ Ρίτσαρντ © 2022 ALASTAIR GRANT/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη του β’ γύρου του Wimbledon και αυτή τη φορά τίθεται αντιμέτωπος με τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμσον. Ποντάρισμα στο 1.77.

(15:00) Τζόρνταν Τόμπσον (Νο76) - Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5): Στη μάχη του β’ γύρου του βρετανικού Grand Slam ρίχνεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς (15:00 NOVASPORTS 2, , LIVE από το SPORT24 ). Είχε βατό έργο στην πρεμιέρα του κόντρα στον Ελβετό Αλεξάντερ Ρίτσαρντ και πήρε την πρόκριση με 3-1 σετ μια αναμέτρηση που είχε κάποιες στιγμές αδυναμίας καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που του ήταν άγνωστος και συνήθως τέτοιοι παίκτες είναι απρόβλεπτοι και μέχρι ενός σημείου είναι μέσα στο παιχνίδι.

Όπως και να έχει ο Έλληνας πρωταθλητής σταδιακά ανεβαίνει, τις τελευταίες δέκα μέρες έχει δείξει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του γρασιδιού και παρουσιάζεται βελτιωμένος. Κινείται καλύτερα στους χώρους, έχει πιο δυνατά χτυπήματα και προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο των αγώνων.

Αντίπαλός του σήμερα είναι ο Τζόρνταν Τόμσον από την Αυστραλία, Νο76 της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος υπέταξε τον Ισπανό Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα. Δεν έδωσε πολλά δικαιώματα και είχε ένα άνετο πέρασμα σε μια ώρα και 43 λεπτά, παίζοντας πολύ αποτελεσματική άμυνα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο δια ταύτα ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει στο ανέβασμα, το παιχνίδι είναι στα μέτρα του, είναι πιο έμπειρος και ταχυδυναμικός αθλητής εν συγκρίσει με τον αντίπαλό του, ενώ έχει και μεγαλύτερη εμπειρία από τα μεγάλα τουρνουά. Ναι μεν δεν παίζει το καλύτερο τένις ο Στέφανος, ωστόσο έχει τα στοιχεία και τα όπλα για να επικρατήσει. Στο 1.77 το -5,5 games για τον Έλληνα πρωταθλητή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τζόρνταν Τόμσον - Στέφανος Τσιτσιπάς: Τσιτσιπάς με -5,5 games (απόδοση 1.77), 15:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ