BIG GAMES BET

Προγνωστικά Τένις: Για τον τίτλο ο Τσιτσιπάς στο Los Cabos Open, στο 2.02

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Wimbledon
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Wimbledon © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον τελικό του Los Cabos Open, ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Άλεξ Ντε Μινόρ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα τον Άλεξ Ντε Μινόρ στον τελικό του Los Cabos Open στο Μεξικό, με στόχο φυσικά τον πρώτο του τίτλο για φέτος (06/08 06:00 Live από το SPORT24).

Σε αντίθεση με άλλα μεγάλα ονόματα του τουρ, που επέλεξαν να ξεκουραστούν αυτή την εβδομάδα ή να συμμετέχουν στο 500αρι τουρνουά της Ουάσινγκτον, ο Στέφανος αποφάσισε να κάνει το μακρύ ταξίδι μέχρι το δυτικό Μεξικό για να λάβει μέρος στο Los Cabos Open.

Παρότι πρόκειται για 250αρι τουρνουά, ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός και ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε στον δεύτερο και στον τρίτο γύρο να αποκλείσει δύο εξαιρετικούς σέρβερ, τον Τζον Ισνερ (Νο. 114) και τον Νίκολας Γιάρι (Νο. 28).

Με τον Αμερικανό, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν είχε κανένα πρόβλημα κι έφτασε στη νίκη με 2-0 σετ (6-2, 6-4) μέσα σε 78 λεπτά. Αντίθετα, το παιχνίδι με τον Γιάρι ήταν πολύ πιο απαιτητικό και είχε διάρκεια τριών ωρών! Ο Τσιτσιπάς έχασε το πρώτο σετ στο tiebreak, αλλά ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο και τελικά έφτασε στην ανατροπή με 6-2 στο τρίτο.

Επιβιώνοντας από έναν αν μη τι άλλο συναρπαστικό προημιτελικό, ο Τσιτσιπάς πήγε με ανεβασμένη ψυχολογία στον ημιτελικό με τον Μπόρνα Τσόριτς (Νο. 15) και καθάρισε τον Κροάτη σε μόλις 73 λεπτά (6-3, 6-2)!

Το Νο. 1 του ταμπλό έχασε μόλις επτά πόντους πίσω από το σερβίς του, δεν επέτρεψε ούτε ένα break point κι έσπασε το σερβίς του αντιπάλου τρεις φορές. Εν ολίγοις, ο Τσιτσιπάς έδειξε αποφασισμένος να φτάσει στον πρώτο φετινό του τίτλο και απέναντι στον Άλεξ Ντε Μινόρ, είναι ξεκάθαρα το φαβορί, δεδομένου ότι διατηρεί εξαιρετική παράδοση απέναντι στον 24χρονο Αυστραλό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με σούπερ παράδοση

Σε συνολικά 12 αναμετρήσεις τους στο παρελθόν, το ρεκόρ είναι 11-1 υπέρ του Τσιτσιπά! Ο Ντε Μινόρ είχε κερδίσει για πρώτη και τελευταία φορά το 2017 στα προκριματικά του Surbiton (γρασίδι). Έκτοτε, ο Στέφανος μετράει δέκα διαδοχικές νίκες απέναντι στον Ντε Μινόρ, με τελευταία φέτος στη Βαρκελώνη (χώμα/ATP 500), τον περασμένο Απρίλιο, με 2-0 σετ (6-4, 6-2).

Ο Ντε Μινόρ κέρδισε τον Μάρτιο το τουρνουά στο Ακαπούλκο (ATP 500) και πλέον έχει φέτος ρεκόρ 9-0 στο Μεξικό, αφού για να φτάσει στον τελικό του Los Cabos Open, απέκλεισε κατά σειρά τους Μανσούρι (Νο. 296), Τιράντε (Νο. 136), Πολ (Νο. 14) και Κέπφερ (Νο. 84).

Απέναντι πάντως στον Τσιτσιπά το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα. Είναι χαρακτηριστικό πως στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις τους, το Νο. 19 της παγκόσμιας κατάταξης έχει κερδίσει μόλις ένα σετ από τον Στέφανο. Στο 1.40 να στεφθεί πρωταθλητής ο Τσιτσιπάς, στο 2.02 ανεβαίνει η απόδοση με Over 19,5 Games, κάτι που μπορεί να επαληθευτεί, ακόμη και σε περίπτωση που ο τελικός κριθεί στα δύο σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς – Ντε Μινόρ: Νίκη Τσιτσιπάς & Over 19,5 Games (απόδοση 2.02), 06:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ