ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Για τον πρώτο της τελικό φέτος η Σάκκαρη στο 2.69

Greece's Maria Sakkari celebrates against Karolina Muchova of the Czech Republic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Greece's Maria Sakkari celebrates against Karolina Muchova of the Czech Republic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον ημιτελικό της Μαρίας Σάκκαρη στο Citi DC Open κόντρα στην Τζέσικα Πεγκούλα.

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει απόψε την Τζέσικα Πεγκούλα στον ημιτελικό του Citi DC Open, στην Ουάσινγκτον (21:00 Live από το SPORT24). Στόχος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας είναι να βρεθεί για πρώτη φορά φέτος σε τελικό διοργάνωσης WTA.

Η Σάκκαρη έχει παίξει την τρέχουσα σεζόν σε πέντε ημιτελικούς και σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να κερδίσει. Μάλιστα, σε μία από αυτές, έχασε από την Πεγκούλα, στην Ντόχα (WTA 500) τον περασμένο Φεβρουάριο, στη μοναδική τους αναμέτρηση μέσα στο 2023.

Συνολικά, η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει επτά φορές στο παρελθόν την Πεγκούλα και έχει το πάνω χέρι στις νίκες, μετρώντας τέσσερις έναντι τριών της 29ης χρονης Αμερικανίδας.

Η Πεγκούλα είναι Νο. 4 στον κόσμο και θα παίξει για τρίτη φορά στην καριέρα της στον ημιτελικό του Ουάσινγκτον Open. Την Παρασκευή κέρδισε στα προημιτελικά 2-1 με ανατροπή (4-6, 6-3, 6-4) την Ελίνα Σβιτολίνα (Νο. 27). Βελτίωσε έτσι το φετινό ρεκόρ της σε 37-12.

Η Αμερικανίδα, με τους δύο WTA τίτλους καριέρας, ψάχνει απόψε τη δεύτερη φετινή της πρόκριση σε τελικό μετά από εκείνη στο Κατάρ Open, όπου έχασε από την Ιγκα Σφιόντεκ.

Από την πλευρά της, η Σάκκαρη αναγκάστηκε λόγω βροχής, να δώσει δύο παιχνίδια την Παρασκευή, ωστόσο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Μετά το 2-0 (7-5, 6-2) επί της Λέιλα Φερνάντες (Νο. 88), κέρδισε με το ίδιο σκορ (6-3, 6-3) και τη Μάντισον Κις (Νο. 16). Το Νο. 9 του κόσμου υπερασπίστηκε άριστα το σερβίς του στον προημιτελικό και ολοκλήρωσε τρία breaks στα 10 break points που είχε απέναντι στην 28χρονη Αμερικανίδα.

Με βάση την εικόνα της στις δύο αναμετρήσεις της Παρασκευής, η Σάκκαρη δείχνει έτοιμη πνευματικά και σωματικά, προκειμένου να σπάσει την... κακοδαιμονία με τους ημιτελικούς φέτος και να προκριθεί επιτέλους σε ένα τελικό. Χρωστάει άλλωστε και μία... άτυπη ρεβάνς στην Πεγκούλα για την ήττα που υπέστη στην Ντόχα πριν 5,5 μήνες. Value η νίκη της σε τιμές που αγγίζουν ακόμη και το 2.70!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πεγκούλα – Σάκκαρη: Νίκη Σάκκαρη (απόδοση 2.70), 21:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ