ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παιχνίδι με τα γκολ σε Μπράιτον και Ρέτζιο-Εμίλια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Νόριτς | 16 Απριλίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Νόριτς | 16 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Προγνωστικά και ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Θέλτα με την Αλαβές και της Σασουόλο με την Ουντινέζε.

Η Μπράιτον υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα παιχνίδι που το προσέχουν πολύ οι στοιχηματικές εταιρίες, προσφέροντας τον άσο κάτω από το 3.00, στο 2.80 κατά μέσο όρο και το διπλό ελαφρώς φαβορί στο 2.50 (19:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Αγγλία

Η Γιουνάιτεντ, με τη νίκη που πέτυχε επί της Μπρέντφορντ, με 3-0 την περασμένη εβδομάδα, έκανε το καθοριστικό βήμα για την έκτη θέση και την έξοδο στο Europa League, αφού απέχει πλέον έξι βαθμούς από την έβδομη Γουέστ Χαμ. Τα "σφυριά" έχουν μεν ένα ματς λιγότερο, ωστόσο στις τρεις τελευταίες στροφές, έχουν να παίξουν μεταξύ άλλων και με τη Μάντσεστερ Σίτι, άρα πολύ δύσκολα θα κάνουν το 3/3.

Από την άλλη, η Μπράιτον δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, διανύει όμως περίοδο φόρμας με τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (3-1-1), όσες δηλαδή είχε μαζί στα προηγούμενα 25! Το πρόβλημα για την ομάδα του Γκράχαμ Πότερ είναι ότι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Στο Amex, οι "γλάροι" είναι χωρίς νίκη οχτώ σερί ματς (0-4-4) κι έχουν καλύτερη συγκομιδή φέτος εντός έδρας μόνο από τις ουραγούς Γουότφορντ και Νόριτς.

Βέβαια, και η Γιουνάιτεντ είναι απογοητευτική φέτος μακριά από το Ολντ Τράφορντ. Μετράει τέσσερις σερί ήττες εκτός έδρας και έχει δεχθεί συνολικά 30 γκολ, που είναι η χειρότερη επίδοσή της από το 1990! Είναι ενδεικτικό, ότι η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ κράτησε για τελευταία φορά ανέπαφη την εστία της σε εκτός έδρας ματς κόντρα στην ουραγό Νόριτς, στις 11 Δεκεμβρίου. Έκτοτε, δέχεται γκολ εννιά διαδοχικά παιχνίδια.

Το θετικό για τους "κόκκινους διαβόλους" είναι ότι σκοράρει ασταμάτητα ο Κριστιάνο Ρονάλντο (6 γκολ στις τελευταίες τέσσερις συμμετοχές του) και ότι έχουν δυνατή παράδοση απέναντι στην Μπράιτον με επτά διαδοχικές νίκες εναντίον της.

Με την Μπράιτον λοιπόν να έχει λυθεί επιθετικά εσχάτως και τη Γιουνάιτεντ να έχει την παρουσία του Ρονάλντο ως εγγύηση, πρώτη σκέψη είναι το Goal/Goal στο 1.70.

Προγνωστικά Ισπανία

Στη La Liga, η Θέλτα υποδέχεται την Αλαβές (19:30 Novasports Start, Live από το SPORT24) σε πολύ βαρύ κλίμα, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Σάντι Μίνα (7 γκολ). Ο Μίνα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος μίας γυναίκας. Το περιστατικό έγινε το 2017, όταν ο ποδοσφαιριστής φορούσε ακόμη τη φανέλα της Βαλένθια.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αργεντινού τεχνικού, Εδουάρδο Κοουδέτ, καθώς απομάκρυνε από τις προπονήσεις της ομάδας τον 26χρονο Ισπανό άσο, ο οποίος βέβαια θα ασκήσει έφεση. Μέχρι πάντως να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όλα δείχνουν ότι ο Μίνα θα είναι ξένο σώμα για τη Θέλτα.

Από την άλλη, η Αλαβές προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Βιγιαρεάλ, σε ματς με xGoals 1,85-1,14. Για τους Βάσκους είναι απαραίτητο να πάρουν απόψε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Βίγκο, καθώς υποχώρησαν ξανά στην τελευταία θέση μετά τη νίκη της Λεβάντε την Παρασκευή.

Επίσης, στην Αλαβές γνωρίζουν καλά, πως η 17η Κάδιθ, η οποία απέχει τέσσερις βαθμούς, έχει βατό εντός έδρας ματς απόψε με την Έλτσε, το οποίο αναμένεται να πάρει, ενώ παίζουν μεταξύ τους η 16η Μαγιόρκα με τη 18η Γρανάδα, δύο ακόμη άμεσες ανταγωνίστριες για την παραμονή.

Το κακό για την ομάδα του Βελάσκες είναι πως έχει τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση (1-3-14) στην κατηγορία. Θα αντιμετωπίσει πάντως έναν αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο, που στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει κάνει μόνο μία νίκη (1-2-4) και ειδικά στο πιο πρόσφατο εντός έδρας, ηττήθηκε 0-2 από τη Χετάφε με κάκιστη εμφάνιση, όπως μαρτυρούν και τα xGoals (0,33-1,46).

Το διπλό ξεπερνάει το 5.00, συνεπώς έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε να πάμε στη διπλή ευκαιρία (Χ2) σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Προγνωστικά Ιταλία

Στη Serie A, το Σασουόλο – Ουντινέζε (19:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) είναι παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά ματς, άρα εκ των πραγμάτων υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούμε μία ελεύθερη αναμέτρηση, χωρίς σκοπιμότητα και αρκετά γκολ.

Άλλωστε, αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια, παίζουν επιθετικά και φέρνουν κατά κανόνα μεγάλα σκορ. Η Σασουόλο προέρχεται από τη συντριβή με 6-1 στην έδρα της Νάπολι, ενώ η Ουντινέζε έχασε 2-1 εντός από την Ιντερ.

Είναι χαρακτηριστικό πως και οι δύο ομάδες έχουν φέρει οκτώ Over 2,5 και ισάριθμα Goal/Goal, στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές. Οι μπουκ θεωρούν σχεδόν δεδομένο ότι θα επαληθευτεί το combo και για αυτό το προσφέρουν κάτω από το 1.60. Με το σχετικό ρίσκο στο Over 3,5 παίρνουμε απόδοση άνω του 2.00. Υπενθυμίζεται, ότι στον πρώτο γύρο η Ουντινίζε είχε κερδίσει με 3-2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασουόλο – Ουντινέζε: Goal/Goal & Over 3,5 (απόδοση 2.10), 19:00
  • Μπράιτον – Μάντσεστερ Γ.: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 19:30
  • Θέλτα – Αλαβές: Χ2 (απόδοση 2.07), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ