TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο άσους κινήτρου

Ο φορ της Μπέρνλι, Βουτ Βέχορστ προσπαθεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Αλισον σε αγώνα για την Premier League
Ο φορ της Μπέρνλι, Βουτ Βέχορστ προσπαθεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Αλισον © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Το κίνητρο οδηγεί σε δύο άσους από Ισπανία και Αγγλία. Προγνωστικά και ανάλυση από το Match Money.

To Match Money μελετά το πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε δύο άσους κινήτρου για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan.

Στην Ισπανία και στη La Liga, το ματς που μας ενδιαφέρει είναι το Κάδιθ – Έλτσε, όπου η γηπεδούχος είναι στη 17η θέση της βαθμολογίας και δίνει μάχη για την παραμονή, ενώ η φιλοξενούμενη είναι άνετη στη 13η θέση (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Το ενδιαφέρον της ιστορίας είναι ότι πέρυσι η κατάσταση ήταν αντίστροφη. Προτελευταία αγωνιστική της περσινής σεζόν, η Έλτσε πήγαινε να παίξει στο Κάδιθ το τελευταίο της χαρτί για παραμονή, καθώς τότε ήταν στη 19η θέση της βαθμολογίας και στο -3 από μια θέση σωτηρίας. Τότε η Έλτσε, που παρεμπιπτόντως δεν είχε κερδίσει ποτέ στην ιστορία της στο Κάδιθ (0-5-12), βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 1-0, όμως στο δεύτερο μεταμορφώθηκε σε… Μπαρτσελόνα και το γύρισε σε 3-1, επιβεβαιώνοντας και τους μπουκ, που έδιναν το διπλό φαβορί! Στο 1.75 ο άσος στη Stoiximan.

Προγνωστικά Αγγλία

Στην Αγγλία και στην Premier League επίσης θα μας απασχολήσει η μάχη της παραμονής. Αλλά εδώ δεν θα πάμε με σενάρια και περσινά χρωστούμενα αλλά απλά με τη φόρμα. Μπέρνλι – Άστον Βίλα (17:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24), με την Μπέρνλι να κάνει εκπληκτικό ντεμαράζ το τελευταίο διάστημα.

Μαθημένη σε τέτοιες καταστάσεις, η Μπέρνλι μετρά τρεις σερί νίκες, πλέον σκαρφάλωσε εκτός επικίνδυνης ζώνης και κρατά την κατάσταση στα χέρια της. Αντίθετα, η Άστον Βίλα απλώς περιμένει να τελειώσει η σεζόν και στα τελευταία έξι της ματς μετρά 1-1-4, με μοναδική νίκη της το 1-0 επί της ήδη υποβιβασμένης Νόριτς. Ο άσος είναι σε υψηλά επίπεδα για τα δεδομένα της εποχής (στο 3.05 στη Stoiximan) και μας επιτρέπει να καλυφθούμε και με το DNB.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάδιθ – Έλτσε: 1 (απόδοση 1.75 - Stoiximan) 19:30
  • Μπέρνλι – Άστον Βίλα: 1 DNB (απόδοση 2.07 - Stoiximan) 17:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ