ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Θέλτα έθεσε εκτός ομάδας τον Μίνα που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Σάντι Μίνα με τη φανέλα της Βαλένθια
Ο Σάντι Μίνα με τη φανέλα της Βαλένθια © 2018 ALBERTO SAIZ / AP IMAGES

Η Θέλτα μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Σάντι Μίνα, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων χρόνων για σεξουαλική παρενόχληση, τοποθετήθηκε και με ανακοίνωση ανέφερε πως ο Ισπανός τίθεται προσωρινά εκτός ομάδας.

Το Δικαστήριο της Αλμέρια έκρινε την Τετάρτη (4/5) τον παίκτη της Θέλτα, Σάντι Μίνα, ένοχο για σεξουαλική παρενόχληση, καταδικάζοντάς τον σε φυλάκιση τεσσάρων ετών.

Λίγο αφότου έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου, ο ισπανικός σύλλογος τοποθετήθηκε με ανακοίνωση, κάνοντας γνωστό ότι θέτει προσωρινά εκτός ομάδας τον 26χρονο επιθετικό.

Η αναλυτική ανακοίνωση της Θέλτα:

"Ως αποτέλεσμα της απόφασης του Δικαστηρίου της Αλμερία που εκδόθηκε σήμερα, η Θέλτα αποφάσισε να ανοίξει φάκελο για τον Σάντι Πίνα για να διευκρινίσει τις επαγγελματικές του ευθύνες μετά από αυτή την απόφαση.

Για τον λόγο αυτό και προληπτικά, αποφασίστηκε η προσωρινή απομάκρυνση του ποδοσφαιριστή από την προπόνηση της πρώτης ομάδας, με επιφύλαξη τη συνέχιση της άσκησης των δραστηριοτήτων που ο σύλλογος έχει υποδείξει για αυτή την περίπτωση.

Η Θέλτα σέβεται το δικαίωμα του παίκτη για υπεράσπιση, αλλά είναι υποχρεωμένη να λάβει μέτρα ενάντια σε εκείνα τα γεγονότα που υπονομεύουν την εικόνα του συλλόγου και αντιτίθενται άμεσα στις αξίες του, δείχνοντας για άλλη μια φορά την απόλυτη απόρριψη της παράβασης που ορίζεται στη δικαστική απόφαση".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ