ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τη δύναμη της έδρας η Αμέρικα Μινέιρο για το 2.38

Ο Λουο Γκουόφου της Αμέρικα Μινέιρο κόντρα στον Ζοέλ Ορντονέζ της Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε στο Copa Libertadores
Ο Λουο Γκουόφου της Αμέρικα Μινέιρο κόντρα στον Ζοέλ Ορντονέζ της Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε © 2022 DOLORES OCHOA/ASSOCIATED PRESS

Η Σεαρά ταξιδεύει στο Μπέλο Οριζόντε για να αντιμετωπίσει την Αμέρικα Μινέιρο κόντρα στην οποία έχει να πάρει διπλό δέκα χρόνια. Ποντάρισμα στο 2.38.

Φουλ δράση στο αποψινό πρόγραμμα του Brasileirao, καθώς διεξάγεται τη δέκατη αγωνιστική της λίγκας. Στο Μπέλο Οριζόντε η Αμέρικα Μινέιρο φιλοξενεί τη Σεαρά (01:00 LIVE από το SPORT24 ).

Προσπαθεί να χτίσει μομέντουμ η Σεαρά, αλλά δεν τα καταφέρνει, δεν της βγαίνει. Είναι ζήτημα αυτοπεποίθησης, βέβαια έριξε το βάρος και στο Copa Sudamericana που ήταν άψογη με 6/6 νίκες και γκολ 17-1. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ακόμα, αλλά στο Brasileirao ψάχνει έναν τρόπο ώστε να βρει ρυθμό και να ρολάρει πάλι. Στο τελευταίο χρονικά ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κοριτίμπα, είχε τις στιγμές της να καθαρίσει το ματς, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ λίγο έλειψε να χάσει τελείως το ματς. Ταξιδεύει σε μια έδρα που δεν έχει θετική παράδοση και βγάζει κόμπλεξ. Δεν παίζει με τον αέρα που μπορεί όταν πάει στο Μπέλο Οριζόντε. Έχει να βγάλει διπλό 10 χρόνια, ενώ η συνολική παράδοση είναι 10-7-1 με γηπεδούχο την Αμέρικα Μινέιρο.

Η ομάδα του Βάγκνερ Μαντσίνι από την άλλη πάει με ηθικό, αφού ύστερα από πέντε ματς (0-3-2) σε όλες τις διοργανώσεις επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Είχε ένα απαιτητικό πρόγραμμα να σημειώσουμε κάπου εδώ. Κέρδισε εντός έδρας την Κουιαμπά 2-1, πιάνοντας θετική εμφάνιση, ενώ ήταν κυριαρχική στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ικανοποιημένος ο πολύπειρος τεχνικός, που ποντάρει πολλά στο Ιντεπεντένσια και ευελπιστεί σε ντεμαράζ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αμέρικα Μινέιρο έχει χάσει μόλις μια φορά σε 51 χρόνια από τη Σεαρά ως γηπεδούχος, στην έδρα της επίσης τελευταία ήττα για το Brasileirao ήταν τον Αύγουστο του 2021 με ρεκόρ 10-4-0 έκτοτε. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το σερί. Στο 2.38 κατά μέσο όρο ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αμέρικα Μινέιρο - Σεαρά: 1 (απόδοση 2.38), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ