ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κατρακυλάει ο άσος της Μπραγκαντίνο κόντρα στη Φλαμένγκο

Ο Πάουλο Σόουζα στον πάγκο της Φλαμένγκο
Ο Πάουλο Σόουζα © 2022 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Πιέσεις δέχεται τις τελευταίες ώρες ο άσος της Μπραγκαντίνο στην αναμέτρηση με τη Φλαμένγκο. Σε προβληματική φάση η Φλα, υπό πίεση ο Πάουλο Σόουζα, νίκη ψάχνει και η γηπεδούχος. Ποντάρισμα στο 2.15.

Στο Σάο Πάουλο για να αντιμετωπίσει την Μπραγκαντίνο (02:30 LIVE από το SPORT24) ταξιδεύει η Φλαμένγκο για τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική του Brasileirao και το κλίμα μόνο καλό δεν είναι στην ομάδα του Ρίο. Ο Πάουλο Σόουζα δεν μπορεί να κερδίσει τοN κόσμο, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή υπό αμφισβήτηση. Η ομάδα δεν άρεσε στο Καριόκα, στο Brasileirao παίρνει νίκες, αλλά δεν θέλγει, ενώ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση των παικτών του. Σε γενικές γραμμές η κατάσταση δείχνει τοξική. Καταφέρνει πάντως να κερδίζει, ενώ η διοίκηση όσο να ψάχνεται για άλλο όνομα, για την ώρα κάνει πίσω, καθώς η αποζημίωση θα είναι μεγάλη και θα τη… ματώσει οικονομικά, αφού τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες. Μετά από τέσσερις σερί νίκες, έχασε στο εντός έδρας ματς με τη Φορταλέζα, κάνοντας άθλια εμφάνιση (1-2), παρότι δέχτηκε τη χαριστική βολή στις καθυστερήσεις.

Η Μπραγκαντίνο μετράει εννιά ματς χωρίς νίκη σ’ όλες τις διοργανώσεις. Η συμμετοχή της στο Copa Libertadores τής κόστισε στη Serie A όπως φαίνεται για την ώρα. Είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ισοβαθμώντας με Σεαρά και Ζουβεντούδε που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ η ομάδα της Red Bull, δεν έχει ρόστερ για να παλεύει για την παραμονή, είναι για κάτι καλύτερο. Ο άσος με βάση το όλο κλίμα αναμενόμενα πέφτει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ναι μεν και οι δύο δεν είναι στα πολύ καλά τους, ο Μαουρίτσιο Μπαρμπέρι δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί παρά την πίεση και κλείνει τα αυτιά του. Ο Πάουλο Σόουζα, είναι σε αναμονή, δεν θέλει να χάσει την αποζημίωση. Η Φλα ναι μεν κερδίζει, αλλά δεν είναι εντυπωσιακή, ενώ ορισμένες νίκες έχει πάρει με αρκετή δόση τύχης. Ο φαβοριτισμός της Φλαμένγκο ήταν υπερβολικός, την ώρα που ο άσος της Μπραγκαντίνο από το 3.65 έπεσε στο 2.95. Μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη η Μπραγκαντίνο, έχει μεγαλύτερη ανάγκη από τη νίκη ή έστω την ισοπαλία. Θυμίζει λίγο το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής που έδωσε η Φλαμένγκο κόντρα στη Φορταλέζα. Στο 2.15 το 1Χ & over 1,5

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπραγκαντίνο - Φλαμένγκο: 1Χ & over 1,5 (απόδοση 2.15), 02:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ