ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ολυμπιακός: Η Φλαμένγκο θα διώξει τον Σόουζα και ρώτησε για Μαρτίνς σύμφωνα με το βραζιλιάνικο Goal

Ο Πέδρο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Μαρτίνς PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η Φλαμένγκο ετοιμάζεται να απολύσει τον Πάουλο Σόουζα και ζήτησε πληροφορίες για τον Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal.

Η απόφαση της Φλαμένγκο να απολύσει τον Πάουλο Σόουζα από τη θέση του προπονητή μοιάζει ειλημμένη, σύμφωνα με τα περισσότερα βραζιλιάνικα ΜΜΕ. Αυτό που δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής είναι το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου προπονητή και κάπου εκεί αρχίζουν τα σενάρια.

Η βραζιλιάνικη έκδοση της ιστοσελίδας Goal αναφέρει σε δημοσίευμά της την Τρίτη ότι οι άνθρωποι του συλλόγου "δια μέσω ατζέντηδων, αναζήτησαν πληροφορίες για τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς, αυτήν τη στιγμή στον Ολυμπιακό, στην Ελλάδα. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτήν τη στιγμή, η σκέψη του Ροντόλφο Λαντίμ (σ.σ. πρόεδρος της Φλαμένγκο) είναι μόνο να κάνει αλλαγή προπονητή όταν έχει κάποιο πρόσωπο για να αναλάβει".

Το δημοσίευμα εν συνεχεία εξηγεί ότι ο επικεφαλής του συλλόγου ακούει τις εισηγήσεις των συνεργατών του για τον αντικαταστάτη του Σόουζα, τον οποίο κράτησε εκείνος στην ομάδα, ύστερα από την αποτυχία της στο πρωτάθλημα Καριόκα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ο Σόουζα δεν πρόκειται να παραιτηθεί, παρότι γνωρίζει το κλίμα που υπάρχει προς το πρόσωπό του, αφού σε περίπτωση απόλυσης θα καρπωθεί την αποζημίωση που ανέρχεται σε περίπου 1.400.000 ευρώ.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ