BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιλογές με αξία από Ιταλία και Αγγλία

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στο λονδρέζικο ντέρμπι της Τότεναμ απέναντι στην Γουέστ Χαμ | 7 Δεκεμβρίου 2023
Ο Άγγελος Ποστέκογλου στο λονδρέζικο ντέρμπι της Τότεναμ απέναντι στην Γουέστ Χαμ | 7 Δεκεμβρίου 2023 @2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προκύπτουν από τη Serie A και την Premier League.

Η πρώτη αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι το Τζένοα - Γιουβέντους (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Η Τζένοα δεν διανύει καλή περίοδο, μιας και δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (0-1-3), για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μάλιστα, στις δύο τελευταίες δεν κατάφερε καν να βρει δίχτυα.

Η Γιουβέντους συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτιάς, καθώς είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή της Serie A. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε τη Νάπολι (1-0), επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στις 10 αναμετρήσεις (8-2-0), εκ των οποίων στις επτά δεν δέχθηκε γκολ.

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη Γιουβέντους να είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.95 κι έτσι αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη συνέχεια, θα πάμε στο Νότιγχαμ Φόρεστ - Τότεναμ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να σταμάτησε το αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών, φέροντας ισοπαλία με τη Γούλβς (1-1), όμως δεν μπορούμε να πούμε πως σήκωσε κεφάλι. Το μεγάλο της πρόβλημα εντοπίζεται στην άμυνα, καθώς στην έδρα της φέτος έχει μόλις μία ανέπαφη εστία.

Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με το εμφατικό 4-1 τη Νιούκαστλ. Βέβαια, δεν κατάφερε για ακόμη μια φορά να κρατήσει την εστία της ανέπαφη κι έτσι πλέον μετρά επτά διαδοχικά Goal/Goal & Over 2.5, στατιστικό που μας δείχνει πως στα παιχνίδια της βλέπουμε γκολ… και θέαμα.

Στοιχηματικά, θα σταθούμε στα κοινά των δύο ομάδων, τα οποία είναι η αποτελεσματική επίθεση και η αδύναμη άμυνα. Συνεπώς, θα πάμε με το combo Goal/Goal & Over 2.5, που προσφέρεται σε απόδοση 1.98.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τζένοα – Γιουβέντους: 2 (απόδοση 2.00), 21:45
  • Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ: Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.98), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ