TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα με δύο φαβορί διπλά

Ο Αντριέν Ραμπιό με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ντέρμπι της Serie A απέναντι στην Ίντερ | 19 Μαρτίου 2023
Ο Αντριέν Ραμπιό με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ντέρμπι της Serie A απέναντι στην Ίντερ | 19 Μαρτίου 2023 @2023 /ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Πολύ λίγα ματς, όπως είναι φυσικό μετά από ευρωπαϊκή εβδομάδα, παιχνίδια στο πρόγραμμα της Παρασκευής. Με λίγη καλή διάθεση πάντως, μια χαλαρή δυάδα μπορεί να βγει.

Νότιγχαμ – Τότεναμ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η Νότιγχαμ είναι σε ζόρικη φάση τον τελευταίο μήνα. Πέντε ματς χωρίς νίκη, με τέσσερις ήττες σε αυτά, και πλέον έχει πέσει στη 16η θέση της βαθμολογίας, μόλις στο +5 από την ουρά. Και δεν είναι καθόλου παράξενο που εδώ και κάποιο διάστημα ακούγονται έντονες φήμες για το μέλλον του Κούπερ στον πάγκο της. Η Τότεναμ, μετά το τρομερό ξεκίνημά της, πέρασε κάποιες εφιαλτικές εβδομάδες, όμως ήταν περισσότερο θέμα των πολλών απουσιών και της γκίνιας της. Η φετινή Τότεναμ είναι όντως πολύ καλή ποδοσφαιρική πρόταση και την περασμένη Κυριακή επέστρεψε στα πραγματικά της στάνταρ με το 4-1 επί της Νιούκαστλ.

Δεν ανακαλύπτουμε βέβαια την Αμερική με όλα αυτά και το διπλό της Τότεναμ είναι πολύ σωστά διαβασμένο, γύρω στο 1,70. Αλλά Παρασκευή είναι, οι αποδόσεις όταν υπάρχουν λίγα ματς είναι πάντα πιο μελετημένες, χρειάζεται να κάνεις ένα… σκόντο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τζένοα – Γιουβέντους (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η φετινή Γιουβέντους είναι πολύ απλά μια… κλασική Γιουβέντους. Ως DNA, η Γιουβέντους είναι ίσως η πιο κυνική ομάδα στον πλανήτη και η φετινή της κόπια είναι ακριβώς αυτό. Ομάδα που δεν σε γεμίζει ποδοσφαιρικά, αλλά που ξέρει να κερδίζει και να κάνει πρωταθλητισμό.

Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έχει το πλεονέκτημα των καθαρών εβδομάδων και είναι η μοναδική που δείχνει ικανή να κυνηγήσει ως το τέλος την Ίντερ. 7-1-0 τρέχει η Γιουβέντους το τελευταίο δίμηνο και είναι στους δύο πόντους πίσω από την Ίντερ. Μια Ίντερ που παίζει την Κυριακή το βράδυ στη Ρώμη με τη Λάτσιο, κι αν η Γιουβέντους συνεχίσει το καλό σερί και περάσει σήμερα από τη Γένοβα, θα την προσπεράσει προσωρινά και θα της μεταδώσει όλο το άγχος.

Στο 1,85 είναι εδώ το διπλό, μια τιμή που και σε αυτή την περίπτωση θα τη χαρακτηρίζαμε λογική και διαβασμένη. Αλλά τα είπαμε για την Παρασκευή…

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τζένοα – Γιουβέντους: 2 (απόδοση 1.85) 21:45
  • Νότιγχαμ – Τότεναμ: 2 (απόδοση 1.72) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ