ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Βάση το Goal/Goal σε Γερμανία και Γαλλία, μπορεί το διπλό με Σον η Τότεναμ

Ο Σον πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Τότεναμ απέναντι στην Φούλαμ | 23 Οκτωβρίου 2023
Ο Σον πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Τότεναμ απέναντι στην Φούλαμ | 23 Οκτωβρίου 2023 @2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα πιο σημαντικά παιχνίδια της βραδιάς από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Από τρίποντο ψυχολογίας προέρχεται η Λιόν, βάλσαμο το 3-0 επί της Τουλούζ. Με τον υπηρεσιακό τεχνικό Σαζ συνεχίζει, ο οποίος έχει τη στήριξη των παικτών και δεν αποκλείεται να μονιμοποιηθεί από το νέο έτος, ειδικά αν συνεχιστούν τα θετικά αποτελέσματα. Από σούπερ διπλό στην έδρα της Ρεν προέρχεται η Μονακό (2-1), συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και βρίσκεται στο -6 από την κορυφή (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Κομβική η απώλεια του μαέστρου-χαφ Γκολοβίν (τιμωρημένος) για το ερχόμενο ματς και αυτό καθιστά χαμηλό τον άσο κοντά στο 1.60. Προτιμότερη η ενασχόληση με τα γκολ, η Μονακό σκοράρει κάτι παραπάνω από δύο τέρματα ανά αγώνα και η Λιόν βγάζει βελτιωμένη εικόνα με τον Σαζ. Στο 1.53 το Goal/Goal, το κρατάμε σαν βασική επιλογή.

Από εκεί και πέρα, ο Μπεν Γεντέρ θα αντικαταστήσει λογικά τον Γκολοβίν, αποτελεί έτσι κι αλλιώς τον πρώτο σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα με έξι τέρματα και μπορεί να πετύχει ακόμα ένα κόντρα στην προβληματική άμυνα της Ολιμπίκ.

Τέλος, ενδιαφέρον υπάρχει και στα κόρνερ, η Μονακό ειδικότερα έχει επιβεβαιώσει το Over 9,5 κόρνερ στα εφτά από τα τελευταία οχτώ παιχνίδια της και ως φαβορί του ζευγαριού θα σύρει τον χώρο για μια παρόμοια επίδοση. Όχι στα ίδια στάνταρ στην αγορά αυτή η Λιόν, ωστόσο όπως αναφέρθηκε ήδη, αναμένεται πως το παιχνίδι θα το κάνει η Μονακό εδώ. Το 4,75 αγγίζει το G/G & Μπεν Γεντέρ anytime & Over 9,5 κόρνερ.

Υπό κρίση ο Κούπερ στη Νότιγχαμ

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Νότιγχαμ – Τότεναμ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Συνεχίζει στον πάγκο της πρώτης ο Κούπερ μετά το 1-1 με τη Γουλβς, ακόμα όμως δεν είναι ασφαλής, μετά το σερί 12 αγώνων με μονάχα μία νίκη. Χρειάζεται επομένως ένα μεγάλο αποτέλεσμα η Νότιγχαμ και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της.

Πήρε ανάσα η Τότεναμ μετά το σούπερ 4-1 επί της Νιούκαστλ, το απουσιολόγιό της έχει μαζευτεί κι αυτό έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στη νίκη της. Μίλια καλύτερη φυσικά στο συγκεκριμένο ζευγάρι, η επιθετική ένταση που διαθέτει μπορεί να της δώσει το προβάδισμα. Σε ματς που και οι δύο θέλουν πολύ, αν εν τέλει τα καταφέρει η Τότεναμ, δύσκολα θα συμβεί αυτό χωρίς τη συμμετοχή του Σον, ο οποίος μπορεί να βρει σκορ ή να μοιράσει ασίστ (14 γκολ/ασίστ μετρά συνολικά σε 16 εμφανίσεις).

Κορυφαία ομάδα της Premier League σε συνολικά κόρνερ η Τότεναμ, το παράδοξο είναι πως παραχωρεί περισσότερα από όσα κερδίζει. Μπορούμε επομένως να κοιτάξουμε τα κόρνερ της Νότιγχαμ, 6,31 παραχωρεί ανά αγώνα η Τότεναμ. Στο 3.75 το bet builder με το διπλό, το Over 2,5, το να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο Σον και το Over 3,5 κόρνερ της Νότιγχαμ.

Στατιστικά για combo

Τελευταίο ζευγάρι που θα αναλύσουμε είναι το Γκλάντμπαχ – Βέρντερ (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Βουτηγμένη στη μετριότητα η πρώτη, προέρχεται από ήττα στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου (3-1), πραγματοποιώντας άνευρη εμφάνιση. Από νίκη ψυχολογίας αντιθέτως η Βέρντερ στο 2-0 επί της Άουγκσμπουργκ, έδωσε τέλος σε σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Αδύναμη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις η Βέρντερ και η Γκλάντμπαχ πάντως δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη φέτος, επομένως μένουν ως επιλογή τα πολλά γκολ. Στο Goal/Goal & Over 2,5 τα εφτά από τα τελευταία εννιά μεταξύ τους.

Από anytime, επικρατέστερη επιλογή μοιάζει ο Πλέα της Γκλάντμπαχ. Ο 30χρονος Γάλλος φορ είναι φορμαρισμένος, έχει πετύχει γκολ στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος και σε μια αναμέτρηση που αναμένεται πως θα είναι ανοιχτή, μπορεί να βρει ξανά τις στιγμές του. Στο 3.75 το bet builder με το G/G & Over 2,5 & Πλέα anytime.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ – Βέρντερ: Goal/Goal & Over 2,5 & Πλέα anytime (απόδοση 3.75), 21:30
  • Μονακό – Λιόν: Goal/Goal & Μπεν Γεντέρ anytime & Over 9,5 κόρνερ (απόδοση 4.75), 22:00
  • Νότιγχαμ – Τότεναμ: 2 & Over 2,5 & Σον να σκοράρει ή να δώσει ασίστ & Νότιγχαμ Over 3,5 κόρνερ (απόδοση 3.75), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ