ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιλογές για όλα τα γούστα στις U21 αναμετρήσεις

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Κουτσουρεμένα ως συνήθως τα φαβορί στις U21 αναμετρήσεις, ξεχωρίζουμε πάντως τρεις επιλογές από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Σε πρώτο πλάνο το Σλοβενία – Βοσνία. Με πολύ πιο απτό δρόμο προς το Euro η Σλοβενία με βάση αυτά που έχει κάνει ως τώρα, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στον α’ γύρο πέρασε από την έδρα της ερχόμενης αντιπάλου (2-1). Μονάχα από τη Γαλλία έχει χάσει ως τώρα, με την οποία ισοβαθμεί και στην κορυφή. Τίμιο γενικότερα και το ρόστερ των Σλοβένων, με πολλούς παίκτες εκτός συνόρων και σε δυνατά πρωταθλήματα.

Μονάχα την ουραγό Κύπρο έχει κερδίσει ως τώρα η Βοσνία, που τρέχει ρεκόρ 1-0-3 και πλέον πολύ δύσκολα θα προλάβει το τρένο της δυάδας. Μια χαρά ο άσος κοντά στο 1,90.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον υπάρχει στο Ουαλία – Λιθουανία. Λογικός μεν ο άσος των Ουαλών κοντά στο 1,20, μιλάμε όμως για ένα σύνολο που έχει πάρει και τις δύο νίκες του στο... όριο (με ένα γκολ διαφορά). Την ίδια στιγμή, οι Λιθουανοί μετρούν μόνο ήττες (3/3), όμως όλες ήρθαν επίσης στο ένα γκολ διαφορά. Μπορούμε επομένως να ψάξουμε ένα χάντικαπ προς τα δεξιά, η Ουαλία θα κάνει λογικά το καθήκον της, τα δεδομένα όμως δείχνουν πως δεν θα τα καταφέρει και πολύ εύκολα. Στο 2.15 το διπλό της Λιθουανίας με ασιατικό χάντικαπ (+1,5).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος, αξιόπιστο κολωνάτο φαβορί φαίνεται πως είναι η Σερβία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο. Πέντε σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ξεκίνησαν με σούπερ διπλό στην έδρα της Βόρειας Ιρλανδίας, από τότε όμως τους έχει πάρει η κατηφόρα και πλέον οι ελπίδες για τη δυάδα είναι μονάχα μαθηματικές.

Στο παιχνίδι της πρόκρισης αντιθέτως η Σερβία ακόμα, μονάχα με νίκη μένει ζωντανή, ειδικά μετά τα δύο χαστούκια από την Αγγλία (1-9, 0-3). Νορμάλ το διπλό στο 1,45, μπορεί να στηριχθεί και με κάποιο χάντικαπ ή κάποια αγορά τερμάτων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σλοβενία U21 – Βοσνία U21: 1 (απόδοση 1.90), 19:00
  • Ουαλία U21 – Λιθουανία U21: 2 ΑΗ +1,5 (απόδοση 2.15), 20:00
  • Λουξεμβούργο U21 – Σερβία U21: 2 (απόδοση 1.45), 20:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ