TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: "Φιλική" δυάδα

Ο Άντι Ρόμπερτσον της Σκωτίας σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Τσεχία για τη φάση των ομίλων του Euro 2020 στο "Χάμπντεν Παρκ", Γλασκώβη | Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021
Ο Άντι Ρόμπερτσον της Σκωτίας σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Τσεχία για τη φάση των ομίλων του Euro 2020 στο "Χάμπντεν Παρκ", Γλασκώβη | Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 © 2021 STU FORSTER/ASSOCIATED PRESS

"Φιλικό" το πρόγραμμα της Παρασκευής και το Match Money επιλέγει ένα φαβορί και μια κόντρα.

Νορβηγία – Τσεχία. Οι Νορβηγοί δεν μπόρεσαν να προκριθούν στο Euro, αλλά γενικότερα αυτή την περίοδο, με την εκτόξευση του Χάαλαντ και του Όντεργκαρντ, το νορβηγικό ποδόσφαιρο είναι στα πάνω του. Και σε κάθε περίπτωση οι Νορβηγοί αντιμετωπίζουν πάντα πολύ σοβαρά την εθνική τους ομάδα.

Κάτι που φαίνεται και στο πώς αντιμετωπίζουν τα φιλικά, που για άλλες ομάδες μπορεί να μοιάζουν με αγγαρεία, όμως η Νορβηγία έχει το εντυπωσιακό ρεκόρ του 10-1-1 στα τελευταία της δώδεκα φιλικά, με συνολικά τέρματα 38-7. Η μοναδική της ήττα σε φιλικό ήταν το 1-2 από την Ελλάδα στις 6 Ιουνίου του 2021, έχοντας κερδίσει αυτό το διάστημα, μεταξύ άλλων, Αυστραλία, Αλβανία, Ισλανδία, Σλοβακία και Ιρλανδία.

Γύρω στο 2.00 είναι ο άσος και, πάντα με την υποσημείωση ότι μιλάμε για φιλικό, οπότε η μίζα μας πρέπει να είναι συγκρατημένη και χαμηλή, δείχνει να αξίζει τον κόπο.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Ολλανδία – Σκωτία. Φιλικό στο Άμστερνταμ ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα δώσουν το παρών και στα τελικά του Euro. H Ολλανδία είναι προφανώς το φαβορί του παιχνιδιού, όμως η στοιχηματική πάσα έρχεται από το γεγονός ότι, για τους Ολλανδούς, το μεγάλο παιχνίδι σε αυτό το εθνικό παράθυρο δεν είναι αυτό με τους Σκωτσέζους αλλά το φιλικό που ακολουθεί την Τρίτη, με την "αιώνια" αντίπαλο Γερμανία στη Φρανκφούρτη.

Έτσι κι αλλιώς η αποστολή της Ολλανδίας για αυτά τα δύο φιλικά έχει αρκετές απουσίες (Φαν ντε Φεν, Μπεργκβάιν, Ντε Γιονγκ, Μπεργκχάους, Μπρόμπεϊ) και το φιλικό με τη Σκοτία ίσως αποδειχθεί παγίδα. Η Σκωτία έχει την καλύτερη φουρνιά εδώ και πολλά χρόνια, ο ενθουσιασμός για την εθνική έχει κυριολεκτικά χτυπήσει κόκκινο και παρότι φιλικό οι φίλαθλοί της εξάντλησαν εν ριπή οφθαλμού τα 2.500 εισιτήρια που δικαιούνταν.

Πάνω από 6.00 το διπλό των Σκοτσέζων, σαφώς βέβαια και χρειάζεται και το Χ και το σετ των αποδόσεων μας επιτρέπει εύκολα να το πάρουμε μαζί μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νορβηγία – Τσεχία: 1 (απόδοση 2.00) 19:00
  • Ολλανδία – Σκωτία: Χ2 (απόδοση 2.75) 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ