ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Μπορεί να ακολουθήσει τη Μάλαγα ο Προμηθέας και να οδηγήσει στο Over

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με μεγάλο ενδιαφέρον εκκινούν τα παιχνίδια των playoffs των προημιτελικών στο Basketball Champions League με το ελληνικό στοιχείο να είναι έντονο. Στη μάχη ρίχνονται με μειονέκτημα έδρας τόσο ο Προμηθέας όσο και το Περιστέρι bwin.

Οι Πατρινοί έχουν πιο δύσκολο έργο αφού διασταυρώνονται με την Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει τη γερμανική Βόννη, που είναι και η κάτοχος της διοργάνωσης.

Την δική του υπέρβαση έκανε ο Προμηθέας, ο οποίος με μεγάλο διπλό κόντρα στην ΑΕΚ Betsson, πέρασε στα προημιτελικά. Το έργο του είναι πάρα πολύ δύσκολο, αφού αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας τη Μάλαγα. Ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωση. Η Μάλαγα… περπάτησε στον όμιλο της στο BCL και με το απόλυτο πέρασε στα προημιτελικά. Δεν έχει αγωνιστικά ζητήματα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Προμηθέας είχε χρόνο να ξεκουραστεί, αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ για τη Stoiximan Basket Leaague. Η αποψινή αναμέτρηση είναι ένα από τα σημαντικότερα ματς της ιστορίας του, αφού για πρώτη φορά δίνει ματς σε προημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα πάμε στους πόντους, επιλέγοντας το over 159,5 σε απόδοση 1.87.

Η Μάλαγα σημειώνει 81 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ ο Προμηθέας είναι ανεβασμένος επιθετικά αφού έχει σκοράρει στα τελευταία ματς, 62, 79, 84, 92, 91 και 79 πόντους. Μάλιστα, στο ματς που σημείωσε 62, ήταν το τελευταίο του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου αφενός ήταν αδιάφορος, ενώ δεν αγωνίστηκε και ο Άντονι Κάουαν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάλαγα - Προμηθέας: Over 159,5 (απόδοση 1.87), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ