ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με φιλοδοξίες η Μπραγκαντίνο, ματς με γκολ το Μποταφόγκο - Τζούνιορ

Ο άσος της Μπραγκαντίνο, Τάλισον, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Τακουάρι σε αγώνα για το Κόπα Σουνταμερικάνα 2023
Ο άσος της Μπραγκαντίνο, Τάλισον, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Τακουάρι σε αγώνα για το Κόπα Σουνταμερικάνα 2023 © 2023 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Ανοίγει η αυλαία σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα και μοιραία η μερίδα του λέοντος στοιχηματικά θα πέσει εκεί στις λάτιν επιλογές. Απαιτείται βέβαια προσοχή στην πρώτη αυτή αγωνιστική των ομίλων, καθώς τα περισσότερα φαβορί είναι αδικαιολόγητα πετσοκομμένα.

Ένα από τα φαβορί που δικαιολογούν τον τίτλο τους είναι η Μπραγκαντίνο στο εντός έδρας ματς με την Κοκίμπο. Δεκτό, οι φιλοξενούμενοι Χιλιανοί είναι αξιόμαχοι, πατούν τίμια εντός συνόρων, όμως στερούνται την εμπειρία και την ποιότητα εδώ.

Με φιλοδοξίες για να πάει μέχρι τέλους η Μπραγκαντίνο, που αποκλείστηκε από Λιμπερταδόρες και πολιτειακό πρωτάθλημα, επομένως θα έχει έναν λόγο παραπάνω για κυνηγήσει μια καλή πορεία εδώ, προκειμένου να μπουστάρει και την ψυχολογία της για το νέο πρωτάθλημα. Δίκαιος ο άσος στο 1.35, τις χωρίζουν πολλά.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Μποταφόγκο – Τζούνιορ. Για πρώτη φορά στη διοργάνωση μετά το 2017 οι γηπεδούχοι, δεν μπορεί επομένως να πει κανείς πως έχουν φάει με το... κουτάλι το Λιμπερταδόρες τα τελευταία χρόνια. Με υπηρεσιακή λύση συνεχίζει η Μποταφόγκο, που εδώ και έναν μήνα παίζει στο πρωτάθλημα Καριόκα, όμως αποκλείστηκε από όλα τα σημαντικά παιχνίδια. Φαίνεται πως πλησιάζει σε εύρεση μόνιμης λύσης για τον πάγκο της, δεν υπάρχει όμως κάτι επίσημο ακόμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εν ενεργεία πρωταθλήτρια Κολομβίας η Τζούνιορ, που δίνει πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια εδώ και καιρό. Στην 6η θέση βρισκεται αυτή τη στιγμή και τρέχει σερί 3-2-1, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κέρδισε με ζόρι τη Λα Εκιδάδ (1-0). Ποιοτικό σύνολο, με μονάδες όπως ο πολύπειρος στράικερ Κάρλος Μπάκα, μπορεί να βρει σκορ επί βραζιλιάνικου εδάφους, κάτι που έχει καταφέρει στις εφτά από τις τελευταίες εφτά επισκέψεις της. Στο ίδιο διάστημα αγώνων, η Τζούνιορ κράτησε το μηδέν μονάχα μια φορά κόντρα σε αντίπαλο από τη Βραζιλία. Μια χαρά το Goal/Goal στο 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μποταφόγκο – Τζούνιορ: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 01:00
  • Μπραγκαντίνο – Κοκίμπο: 1 (απόδοση 1.35), 03:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ