TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τα δύο φαβορί και το Goal/Goal στη Λεωφόρο

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τα δύο φαβορί και το Goal/Goal στη Λεωφόρο
Ο Λιβάι Γκαρσία πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Κηφισιά για τη Stoiximan Super League INTIME SPORTS

Χωρίς ανάσα τα πλέι-οφ της SuperLeague, σπουδαία παιχνίδια στο πρόγραμμα της Τετάρτης, το Match Money επιλέγει τα πονταρίσματα του από τα ματς Παναθηναϊκού-ΑΕΚ, Ολυμπιακού-Άρη και ΠΑΟΚ-Λαμίας.

Ολυμπιακός – Άρης: Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη, εμφανίσεις σε ντέρμπι, ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, το πλήρωσε με την ήττα στο 91’. Έτσι οι ελπίδες τίτλου του ΟΣΦΠ ελαχιστοποιήθηκαν, αφού έμεινε στο -8 από την κορυφή, έχει όμως το κίνητρο τουλάχιστον της τρίτης θέσης, για να σιγουρέψει την έξοδο στην Ευρώπη.

Κόντρα στον Άρη το έργο του δεν θα είναι εύκολο, οι Κίτρινοι μπήκαν στα πλέι-οφ κάνοντας το 2/2 επί ΠΑΟΚ και Λαμίας, δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν. Βέβαια στα μεγάλα ματς ο Άρης ακολουθεί μια συντηρητική τακτική, οπότε μπορούμε να περιμένουμε την αντίδραση του Ολυμπιακού σε μια οριακή νίκη. Το συνδυαστικό του άσου με το Under 3,5 πληρώνει 2.05.

ΠΑΟΚ – Λαμία: Ο ΠΑΟΚ ρέφαρε την ήττα της πρεμιέρας από τον Άρη με το μεγάλο διπλό στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού με 3-2, κόντρα στη Λαμία η νίκη είναι εκ των ων ουκ άνευ. Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του την ευκαιρία για δεύτερο σερί τρίποντο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει και του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ θα κάνει ευρύ ροτέισον, ρίχνοντας και τους ρυθμούς.

Πιθανώς λοιπόν να ικανοποιηθεί ο ΠΑΟΚ σε μια συμβατική νίκη τύπου 2-0, προκειμένου να διατηρήσει δυνάμεις για την αναμέτρηση με την Ένωση. Το combo του άσου με το Under 3,5 πληρώνει 2.10.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο Παναθηναϊκός είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 στη Λεωφόρο, εκτέθηκε για μια ακόμα φορά σε παιχνίδι του κόντρα στον Δικέφαλο, στις φαρμακερές αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Κάθε κόντρα του ΠΑΟΚ ήταν και μισό γκολ, τα προβλήματα του Παναθηναϊκού στο αμυντικό τρανζίσιον είναι εμφανή από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Και αυτές οι αδυναμίες θα παραμείνουν και κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία με τη σειρά της έκανε μεγάλο βήμα τίτλου με τη νίκη της με 1-0 επί του Ολυμπιακού. Δεν την άξιζε αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, η ΑΕΚ με αρκετή τύχη και χάρη στις επεμβάσεις του Αθανασιάδη κράτησε το μηδέν. Περιμένουμε το ντέρμπι της Λεωφόρου με ρυθμό και γκολ, οι αμυντικές αδυναμίες των δύο ομάδων μας οδηγούν στο Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Άρης: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.05), 19:00
  • ΠΑΟΚ – Λαμία: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.10), 19:30
  • Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ