ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Με θετική παράδοση η Μονακό, για το ρεκόρ η Μαρσέιγ

Οι παίκτες της Μαρσέιγ πανηγυρίζουν το γκολ του Σεντ Κολάσινατς στο παιχνίδι με τη Ρεν
Οι παίκτες της Μαρσέιγ πανηγυρίζουν το γκολ του Σεντ Κολάσινατς στο παιχνίδι με τη Ρεν © 2023 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Ναντ - Μονακό και Λοριάν - Μαρσέιγ από τη Ligue 1.

Η Ναντ κατάφερε για δεύτερη σερί σεζόν να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Τουλούζ για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ έπαιξε με τρομερή ενέργεια την Τετάρτη και κέρδισε 1-0 τη Λιόν στον ημιτελικό, χάρη σε γκολ του Μπλας.

Απόψε, η Ναντ καλείται να διαχειριστεί την κόπωση από το κυπελλικό ματς, αλλά και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό της, καθώς υποδέχεται στο Μποζουάρ τη Μονακό, η οποία κυνηγάει με αξιώσεις μία θέση στην πρώτη τριάδα (18:05 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Το σύνολο του Φιλίπ Κλεμάν κέρδισε διαδοχικά με 2-0 την Αζαξιό και με 4-3 το Στρασβούργο Εκτός έδρας, οι Μονεγάσκοι είναι αήττητοι οκτώ σερί αγώνες (5-3-0) και από το ξεκίνημα της σεζόν έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους. Συγκεκριμένα, η Μονακό έχει πετύχει γκολ και στα 14 εκτός έδρας ματς, μάλιστα στα 11 από αυτά σημείωσε τουλάχιστον δύο.

Εξάλλου, η Μονακό έχει εξαιρετική πρόσφατη παράδοση κόντρα στη Ναντ με 7-2-0 στις τελευταίες εννιά συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας. Από το 2013/14 και μετά, έχει βγάλει έξι διπλά στο Μποζουάρ σε συνολικά εννιά κόντρες με τα "καναρίνια". Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη Ναντ, με τους τραυματισμούς του πολύτιμου στόπερ Παλουά και του βασικού χαγ Σιριβέγια, τότε το διπλό στο 2.00 κρίνεται αποδεκτό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Γαλλία

Το αποψινό πρόγραμμα στη Ligue 1 ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Λοριάν κόντρα στη Μαρσέιγ (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Λοριάν το πάλεψε με τη Λιλ, ωστόσο έχασε 3-1 με γκολ στο 89' και στο 91'. Έμεινε έτσι στο -8 από την πεντάδα και ουσιαστικά το όνειρο της ευρωπαϊκής εξόδου απομακρύνθηκε αισθητά.

Αντίθετα, η Μαρσέιγ παλεύει σώμα με σώμα με τη Λανς για τη δεύτερη θέση, ενώ αισθάνεται πάντα καυτή και την ανάσα της Μονακό, που ακολουθεί στην τέταρτη θέση. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, για ακόμη μία φορά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το Βελοντρόμ, αφού έμεινε στο 1-1 με τη Μονπελιέ. Εκτός έδρας πάντως, η Μαρσέιγ έχει την κορυφαία συγκομιδή με ρεκόρ 11-2-1. Οι Μασσαλοί μετρούν οκτώ σερί διπλά κι αν κερδίσουν απόψε στο Μουστουάρ θα ισοφαρίσουν το ρεκόρ της Ligue 1, με εννιά διαδοχικές νίκες εκτός έδρας, το οποίο κρατούν οι ίδιοι από το 2009.

Επίσης, η Μαρσέιγ έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Λοριάν, με επτά διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως έδρας. Στο Μουστουάρ, από το 2012/13 και μετά, μετράει πέντε διπλά σε συνολικά επτά αγώνες. Πέρυσι είχε κερδίσει με 3-0 και πρόπερσι με 1-0.

Το διπλό του 1.60 ενισχύεται και από τις απουσίες των γηπεδούχων, καθώς δεν θα αγωνιστούν απόψε ο αρχηγός/χαφ Αμπερζέλ και ο κορυφαίος μέσος τους Λε Φε 94 γκολ). Ακόμη, απουσιάζει ο βασικός μπακ Καλουλού, ο βασικός γκολκίπερ Εμβογκό και ο χρήσιμος μπακ/χαφ Λε Μπρι. Το διπλό της Μαρσέιγ σε δυάδα με το διπλό της Μονακό ξεπερνάει το 3.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ναντ – Μονακό: 2 (απόδοση 2.00), 18:05
  • Λοριάν – Μαρέιγ: 2 (απόδοση 1.60), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ