TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Γαλλική δυάδα που αγγίζει το 7.00

Οι παίκτες της Ρεν δίνουν όρκο νίκης πριν το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ
Οι παίκτες της Ρεν δίνουν όρκο νίκης πριν το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ © 2023 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Γαλλικά μιλάει σήμερα το Total Betting του Match Money και παίζει μια δυάδα με απόδοση που αγγίζει το 7.00.

Λιόν – Ρεν (14:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Παιχνίδι που φαντάζει μεγάλη ευκαιρία για τη Ρεν. Στην 6η θέση και εκτός Ευρώπης αυτή τη στιγμή, στο -2 από την 5η Λιλ. Η οποία Λιλ το Σάββατο αυτοκτόνησε χάνοντας 1-0 από την ουραγό και πρακτικά καταδικασμένη Ανζέ. Κι έτσι η Ρεν έχει την ευκαιρία τώρα να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Λιλ και να την προσπεράσει. Δύσκολο βέβαια ένα ματς στη Λιόν, αλλά η Λιόν προέρχεται από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του κυπέλλου μεσοβδόμαδα από τη Ναντ και πλέον είναι πρακτικά τελείως χωρίς στόχους ως το τέλος της σεζόν. Και η Ρεν στο τελευταίο της εκτός έδρας νίκησε 2-0 μέσα στο Παρίσι.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Γαλλίας στο Matchmoney.com.gr

Μονπελιέ – Τουλούζ (14:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Η Μονπελιέ είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της Γαλλίας αυτή την περίοδο. Στις αρχές Φεβρουαρίου η Μονπελιέ άλλαξε προπονητή και από τη στιγμή που την ομάδα την ανέλαβε ο Ντερ Ζακαριάν είναι πραγματικά τελείως διαφορετική ομάδα, τρέχοντας ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες και συνολικά τέρματα 14-3. Η Τουλούζ, από την πλευρά της, προέρχεται από το σημαντικότερο φετινό παιχνίδι της, τον μεσοβδόμαδο ημιτελικό κυπέλλου στο Ανεσί, όπου κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Αλλά η πρόκριση δεν συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση και ο ίδιος ο Φιλίπ Μοντανιέ παραδέχθηκε πως υπάρχει πρόβλημα φόρμας σε κάποιους παίκτες του. Κάτι που φαίνεται εξάλλου και στο πρωτάθλημα, όπου η Τουλούζ τρέχει ρεκόρ 1-0-5 με μοναδική νίκη της επί της ουραγού Ανζέ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιόν – Ρεν: 2 (απόδοση 3.40) 14:00
  • Μονπελιέ – Τουλούζ: 1 (απόδοση 2.05) 16:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ