FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ατρόμητος και Βόλος ψάχνουν βαθμούς για... αντεπίθεση

Ο Έντερ Γκονθάλεθ στο Κηφισιά - Ατρόμητος
Ο Έντερ Γκονθάλεθ στο Κηφισιά - Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League πέφτει με το Ατρόμητος - Βόλος. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Ατρόμητος - Βόλος (18:00)

Οι δύο ήττες στο ξεκίνημα προκάλεσαν... πάγωμα στον Ατρόμητο, η διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε θετικά για την ομάδα, καθώς προχώρησε σε 3 σημαντικές προσθήκες. Ο Καμερουνέζος χαφ Πιερ Κούντε από τον Ολυμπιακό, ο Χιλιανός φορ Βαλένσια από την Σαλερνιτάνα (αμφότεροι δανεικοί) και ο Γιώργος Τζαβέλλας θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα του Κρις Κόλμαν.

Ο Βόλος είχε δύσκολο πρόγραμμα, έπαιξε με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, τώρα θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Κινήθηκε μεταγραφικά στη διακοπή, πήρε τον μεσοεπιθετικό, Φακούντο Μπερτόγλιο, (Αστέρας Τρίπολης, Λαμία, Άρης) και τον Αργεντινό φορ, Χουάν Μαουέλ Γκαρσία, σε μια προσπάθεια να δώσει ώθηση στο κομμάτι δημιουργία και γκολ.

Είναι ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που ενισχύουν το ρόστερ τους, δύσκολα βγαίνει σημείο, επιλογή 2-3 γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατρόμητος - Βόλος: 2-3 γκολ (απόδοση 1.91), 18:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ