ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Conference League: Παιχνίδι πάνω στις αλλαγές αποδόσεων

Οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε αγώνα για το Europa Conference League
Οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε αγώνα για το Europa Conference League © 2022 ARIEL SCHALITASSOCIATED PRESS

Οι πολωνικές ομάδες που δεν τρομάζουν και οι πιέσεις που δέχονται οι νίκες της Χάποελ Μπερ Σεβά και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει η φετινή σεζόν για την πρωταθλήτρια Πολωνίας, Λεχ Πόσναν. Στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League υπέστη ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Καραμπάγκ, χάνοντας με 5-1 στο Αζερμπαϊτζάν.

Εμφανώς επηρεασμένη από την ευρωπαϊκή αποτυχία, το Σάββατο γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά για την πρεμιέρα του πολωνικού πρωταθλήματος, με 2-0 εντός έδρας από τη Σταλ Μιέλετς.

Τα πράγματα λοιπόν δεν πάνε καθόλου καλά για τον Ολλανδό τεχνικό Φαν ντεν Μπρομ, καθώς η Λεχ Πόσναν ξεκίνησε με όνειρα για το Champions League και τώρα δεν έχει εξασφαλισμένους ούτε τους ομίλους του Europa Conference League.

Μετά τον υποβιβασμό της, είναι υποχρεωμένη να παίξει σε νοκ άουτ αναμετρήσεις με την Ντιναμό Μπατούμι, η οποία επίσης υποβιβάστηκε στο Conference League (19:00 Live από το SPORT24). Η πρωταθλήτρια Γεωργίας αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από τη Σλόβαν Μπρατισλάβα. Τα δύο ματς έληξαν ισόπαλα 0-0. Η παράταση ήταν στο 1-1, όμως στο 119', η Μπατούμι δέχθηκε γκολ μαχαιριά από τον Βάις (άλλοτε άσος του Ολυμπιακού) με απευθείας κόρνερ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε κάθε περίπτωση, η Μπατούμι έδειξε πως είναι ανταγωνιστικό σύνολο και κόντραρε στα ίσα τη Σλόβαν, που την Τετάρτη έκανε τη μεγάλη έκπληξη και κέρδισε μέσα στην Ουγγαρία τη Φερεντσβάρος. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ντιναμό τρέχει ένα αήττητο σερί 19 αγώνων, επομένως μπορεί να εκμεταλλευτεί το βαρύ κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο των Πολωνών.

Δεν προξενεί εντύπωση ότι το διπλό από τιμές άνω του 4.00 υποχώρησε στο 3.50-3.55. Στο 1.80 η διπλή ευκαιρία, δηλαδή να πάρουν αποτέλεσμα οι Γεωργιανοί.

Προγνωστικά Conference League

Τους Πολωνούς μπορούμε να τους κοντράρουμε και στο παιχνίδι της Πογκόν με την Μπρόντμπι. Κι εδώ το διπλό κινείται πτωτικά (19:30 Live από το SPORT24).

Άπειρη ευρωπαϊκά ομάδα η Πογκόν, μόλις η πέμπτη της συμμετοχή φέτος. Στις προηγούμενες τέσσερις δεν είχε πανηγυρίσει κάποια πρόκριση. Πέρυσι αποκλείστηκε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League από την κροατική Οσιγεκ (0-0, 0-1). Φέτος απέκλεισε στον πρώτο γύρο την KR Ρέικιαβικ (4-1, 0-1). Την Κυριακή έκανε πρεμιέρα στην πολωνική λίγκα, επικρατώντας δύσκολα εντός έδρας με 2-1 της νεοφώτιστης Βίτζεβ Λοτζ.

Η Μπρόντμπι έχει σαφώς πιο έντονη ευρωπαϊκή παρουσία. Βρίσκεται στο 142 στο UEFA Ranking, ενώ η Πογκόν στο 322. Επίσης, οι Δανοί συμμετείχαν πέρυσι στους ομίλους του Europa League, παίζοντας με Σπάρτα Πράγας, Λιόν και Ρέιντζερς.

Η Πογκόν δεν έχει φανατική έδρα για να... τρομάξει την Μπρόντμπι, η οποία μπορεί να βάλει από σήμερα τις βάσεις για την πρόκριση στον τρίτο γύρο. Στο 1.70+ να μην ηττηθούν οι Δανοί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ενας φαβορί άσος που μπορεί να σταθεί είναι αυτός της Χάποελ Μπερ Σεβά κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ (20:30 Live από το SPORT24). Η Μπερ Σεβά κατέκτησε πέρυσι το κύπελλο Ισραήλ και ξεκίνησε τη φετινή σεζόν κερδίζοντας το Σούπερ Καπ από τη Μακάμπι Χάιφα.

Στην Ευρώπη κάνει ολοένα και περισσότερο αισθητή την παρουσία της στα τελευταία χρόνια. Το 2017/18 έπαιξε στους ομίλους του Europa League. Το ίδιο έκανε και τη σεζόν 2020/21. Πέρυσι, απέκλεισε δύο ομάδες, την Αρντά (Βουλγαρία) και τη Σλασκ (Πολωνία) πριν πέσει πάνω στην Ανόρθωση στα playoffs του Conference League.

Σαφώς πιο χαμηλό το ευρωπαϊκό ταβάνι της Ντιναμό Μινσκ, η οποία πέρασε το εμπόδιο της Ντέτσιτς (Μαυροβούνιο) στον πρώτο γύρο για να παίξει τώρα με την Μπερ Σεβά. Πέρυσι είχε αποκλειστεί από την Πιαστ (Πολωνία) και πρόπερσι από τη Λιεπάγια (Λετονία), ενώ το 2018/19 είχε εξελιχθεί σε παιχνιδάκι στις ορέξεις της Ζενίτ χάνοντας με συνολικό σκορ 12-1 στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Λογικά μαζεύτηκε ο άσος της Χάποελ σε τιμές κάτω του 1.70.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πιεσμένο τέλος είναι και το διπλό της Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:00 Live από το SPORT24). Η υποψήφια αντίπαλος του Άρη αγωνίζεται απόψε στο Αζερμπαϊτζάν με τη Ζίρα. Η νίκη της άνοιξε στο 1.90-2.00 και πλέον έχει υποχωρήσει ακόμη και κάτω από το 1.70.

Η Μακάμπι την προηγούμενη διετία είχε παρουσία σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Το 2020/21 έφτασε μέχρι τους “32” του Europa League, όπου αποκλείστηκε από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Πέρυσι, έφτασε μέχρι την ενδιάμεση φάση του Conference League, αμέσως δηλαδή μετά τους ομίλους, όπου αποκλείστηκε από την Αϊντχόφεν.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς φιλοδοξεί και φέτος να φτάσει μέχρι τους ομίλους και λογικά η άπειρη Ζίρα, δεν θα σταθεί σοβαρό εμπόδιο. Άλλωστε, πρόκειται για μία ομάδα που έκανε ευρωπαϊκό ντεμπούτο τη σεζόν 2017/18 και φέτος θα παίξει για δεύτερη φορά στην Ευρώπη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεχ Πόσναν – Ντιναμό Μπατούμι: Χ2 (απόδοση 1.80), 19:00
  • Ζίρα – Μακάμπι Τελ Αβίβ: 2 (απόδοση 1.70), 19:00
  • Πογκόν – Μπρόντμπι: Χ2 (απόδοση 1.72), 19:30
  • Χάποελ Μπερ Σεβά – Ντιναμό Μινσκ: 1 (απόδοση 1.62), 20:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ