BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με απόδοση 1.88 στο Άρης - Γκόμελ

Ο Χαΐροβιτς πανηγυρίζει γκολ του Άρη σε φιλικό κόντρα στον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης
Ο Χαΐροβιτς πανηγυρίζει γκολ του Άρη σε φιλικό κόντρα στον Ιωνικό EUROKINISSI

Οι παράγοντες που ενδέχεται να κρίνουν την εξέλιξη του αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Το Betmarket αναλύει και προτείνει.

Οι πρώτες επίσημες αναμετρήσεις κάθε σεζόν είναι πάντα ιδιαίτερες και απαιτούν λεπτούς χειρισμούς από τις ομάδες. Η απουσία αγωνιστικού ρυθμού, ο χαμηλός βαθμός ετοιμότητας (ακόμα) και οι καιρικές συνθήκες είναι παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά και μπορούν να κρίνουν ένα αποτέλεσμα.

Πράγματα που είδαμε να συμβαίνουν εχθές στο Ισραήλ, όπου ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γρήγορο τέρμα, προσπάθησε (επιτυχώς για μεγάλο χρονικό διάστημα) να διαχειριστεί το αποτέλεσμα αλλά μία στιγμή αμυντικής αδράνειας (σε συνδυασμό με αρκετή δόση τύχης από πλευράς των γηπεδούχων) στο 93’ του στοίχισε τη νίκη.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και σήμερα δίνει τη… σειρά του στις δύο άλλες ελληνικές ομάδες που παίρνουν μέρος στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League. Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης (Άρης & ΠΑΟΚ) μπαίνουν στις ευρωπαϊκές μάχες έχοντας την "ταμπέλα" του φαβορί για την πρόκριση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η περίπτωση του Άρη είναι η θεωρητικά πιο εύκολη, καθώς η ομάδα του Μπούργκος θα δώσει και τα δύο παιχνίδια στην έδρα της (λόγω τιμωρίας των Λευκορώσων από την UEFA).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γκόμελ (21:00 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24) αδιαμφησβήτητα δεν διαθέτει την ποιότητα του Άρη, αλλά με το αμυντικό της παιχνίδι (όπως δήλωσε και ο προπονητής της) θα προσπαθήσει -τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά- να του βάλει δύσκολα. Το "ατού" των Λευκορώσων είναι ότι βρίσκονται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και διαθέτουν καλύτερη φυσική κατάσταση για να τρέξουν και να κλείσουν σωστά τους χώρους.

Μάλιστα, τη δεδομένη στιγμή οι γηπεδούχοι πρέπει να βρουν τρόπο να ξεπεράσουν όλα όσα αναφέραμε στον πρόλογο, κάτι που πιθανώς θα χρειαστεί χρόνο για να το καταφέρουν. Ειδικά, όταν μιλάμε για μία ομάδα που βρίσκεται στο "χτίσιμο", με την (πιθανή) ενδεκάδα του Άρη να απαρτίζεται από πολλά νέα πρόσωπα (εντός αποστολής και ο Ζερβίνιο) που δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν πολλές φορές μαζί.

Στο τέλος, η ανωτερότητα των Θεσσαλονικών είναι αυτήν που θεωρούμε πως θα κρίνει το παιχνίδι, αλλά μέχρι τότε το ενδεχόμενο να μην επιτευχθεί κανένα τέρμα ως το 28’ παραμένει εφικτό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρης – Γκόμελ: Κανένα γκολ πριν το 28’ (απόδοση 1.88), 21:00

Διάβασε έξυπνα ειδικά στοιχήματα για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και καθημερινά προγνωστικά σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ