BIG GAMES BET

Λέφσκι Σόφιας - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά και ανάλυση - Παιχνίδι με το 2.09 και το 3.00

Ο Κούτσιας πανηγυρίζει γκολ του ΠΑΟΚ σε φιλικό κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης
Ο Κούτσιας πανηγυρίζει γκολ του ΠΑΟΚ INTIME

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη μάχη των προκριματικών του Europa Conference League με το ευρωπαϊκό του ταξίδι να ξεκινάει από τη Σόφια κόντρα στη Λέφσκι. Ποντάρισμα στο 2.09 και στο 3.00

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2022-23 ξεκινάει από τη Σόφια απόψε (20:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24 ) στο πλαίσιο της β’ προκριματική φάσης του Europa Conference League. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει όποιον προκριθεί από το ζευγάρι Βέλεζ - Σπάρτανς.

Λέφσκι Σόφιας - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Λέφσκι Σόφιας επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από δύο χρόνια και συμμετέχει ως Κυπελλούχος Βουλγαρίας. Βρίσκεται σε πιο προχωρημένο βαθμό προετοιμασίας, καθώς έχει δώσει και δύο επίσημα ματς. Έχασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τη δυνατή ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 1-0 εκτός έδρας, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έσπασε το ρόδι, αφού σκόρπισε τη νεοφώτιστη Σπαρτάκ Βάρνα με 5-0 (40’ πέναλτι, 69’, 83’, 87’ και 90). Έχει δείξει πάντως στα πρώτα αυτά ματς, όπως και στην προετοιμασία, ότι έχει ζητήματα στην ανασταλτική λειτουργία της. Στον πάγκο βρίσκεται ο Στάνιμιρ Στοΐλοβ από τον Σεπτέμβριο του 2021, ο οποίος είχε μια πετυχημένη θητεία στο παρελθόν στον πάγκο της Αστάνα, ενώ έχει προπονήσει και τις Εθνικές ομάδες Βουλγαρίας και Καζακστάν. Πονοκεφαλιάζει για το αποψινό ματς ο πολύπειρος τεχνικός, καθώς δεν έχει διαθέσιμο τον βασικό μπακ, έναν στόπερ και τρεις χαφ δίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Δικέφαλος μπαίνει με στόχο να καθαρίσει από σήμερα την υπόθεση-πρόκριση με σκοπό να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα η ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα, από τους 23 που ταξίδεψαν στη Σόφια, οι 11 αν αγωνιστούν θα παίξουν για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ , είτε θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είτε και τα δυο μαζί. Κάτι που αποτυπώνεται και από την πιθανή ενδεκάδα που ενδέχεται να παρατάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού οι 5/11 θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Πολλά ups and downs είχε η προετοιμασία στην Ολλανδία, σε γενικές γραμμές πάντως έβγαλε θετικά στοιχεία στο χορτάρι. Στο τελευταίο χρονικά ματς, το οποίο έδωσε επί ελληνικού εδάφους κέρδισε 4-0 τον Παναιτωλικό σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι.

Η τετράδα της άμυνας μπροστά από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι θα έχει Βιεϊρίνια και Ράφα Σοάρες στα δυο άκρα της και τους Ίνγκασον και Κάργα δίδυμο στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή αυτοί που έχουν προβάδισμα για να πάρουν φανέλα βασικού μαζί με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, είναι ο Σβαμπ αντί του Κούρτιτς και σχεδόν σίγουρα ο Τιάγκο Ντάντας αντί του Φιλίπε Σοάρες. Η τριάδα της επίθεσης μοιάζει να έχει "κλειδώσει" με Ζίβκοβιτς δεξιά, Κουαλιάτα αριστερά και τον Κούτσια στην κορυφή της. Off έχουν τεθεί Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα. Ανέτοιμος είναι Μπίσεσβαρ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε πιο προχωρημένο στάδιο ετοιμότητας η Λέφσκι, με έμπειρο τεχνικό, αλλά και μαζεμένα αγωνιστικά ζητήματα. Είναι πολλά τα προβλήματα που καλείται να λύσει ο Στοΐλοβ. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο έμπειρη ομάδα, έχει έναν ικανό τεχνικό στον πάγκο του, αλλά είναι και μια νέα ομάδα ουσιαστικά. Θα χρειαστεί χρόνο να δέσει και τα ματς τέτοια περίοδο είναι ύπουλα.

Στο 2.09 το ενδεχόμενο να έχει το β’ ημίχρονο περισσότερα γκολ, καθώς περιμένουμε περισσότερα ρίσκα από τις δύο πλευρές. Αρκετά τσιμπημένο επίσης το 3.00 για το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Κούτσιας, που θα είναι αιχμή του δόρατος και δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να αποδείξει την αξία του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέφσκι Σόφιας - ΠΑΟΚ: Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο (απόδοση 2.09), 20:00
  • Λέφσκι Σόφιας - ΠΑΟΚ: Να σκοράρει ο Κούτσιας (απόδοση 3.00), 20:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ