CONFERENCE LEAGUE

Στοΐλοφ: "Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί αλλά δεν κερδίζουν πάντα τα φαβορί"

Ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ στον πάγκο της Αστάνα σε ματς του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο | 21 Οκτωβρίου 2015
Ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ στον πάγκο της Αστάνα σε ματς του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο | 21 Οκτωβρίου 2015 @2015 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Conference League και τον χαρακτήρισε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση για την Λέφσκι ωστόσο ξεκαθάρισε πως αν και αουτσάιντερ η ομάδα του θα τα δώσει όλα στο γήπεδο.

Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έχει τη ταμπέλα του φαβορί κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας στην κόντρα των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό του Conference League εξέφρασε ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ, τονίζοντας πάντως ότι παίκτες του θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τα προγνωστικά μέσα στο γήπεδο, έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου τους στο πρώτο ματς.

"Περιμένουν όλοι το παιχνίδι με μεγάλη ανυπομονησία. Μας έτυχε η χειρότερη κλήρωση, ο δυσκολότερος αντίπαλος λόγω δυναμικής.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πέρυσι στην προημιτελική φάση και είναι το φαβορί, αλλά τα φαβορί δεν κερδίζουν πάντα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσει το αουτσάιντερ. Θέλω οι παίκτες μου να παίξουν και να τα δώσουν όλα, να αποφύγουν τα λάθη.

Είναι δύσκολο να αναλύσω τον ΠΑΟΚ με βάση τα φιλικά του παιχνίδια. Ξέρω ότι είναι μια πειθαρχημένη τακτικά ομάδα, παίζει βάσει του πλάνου του προπονητή της.

Δεν θα πρέπει να κάνουμε το παραμικρό λάθος που θα δώσει δικαιώματα στον ΠΑΟΚ", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Λέφσκι και πρόσθεσε:

"Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε, θέλουμε αύριο να έχουμε μια σοβαρή εκπροσώπηση στο γήπεδο, θέλω μία ομάδα να παλέψει στο γήπεδο.

Είναι μία καλή ευκαιρία για τους νέους να πάρουν το βάπτισμα του πυρός. Θέλω να ξέρουν πως ο κόσμος θα τους χειροκροτήσει ό,τι και να γίνει αύριο.

Είναι η ευκαιρία τους να αποδείξουν πράγματα στο γήπεδο. Βέβαια μόνο με τον ενθουσιασμό του κόσμου δεν μπορούμε να κερδίσουμε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ".

Όσον αφορά στον Ραζβάβν Λουτσέσκου, τον οποίο θα βρει απέναντί του στη μάχη των πάγκων, είπε: "Τον σέβομαι για τις επιτυχίες του και για όσα έχει πετύχει στον ΠΑΟΚ, αλλά και εμείς έχουμε φιλοδοξίες. Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί στα χαρτιά αλλά ας το δείξει στο γήπεδο. Αν δεν είχαμε φιλοδοξίες δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ.

Από τους πέντε παίκτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ίσως μόνο ένας μπορεί να αγωνιστεί. Θα το δούμε αύριο. Εμείς πρέπει να εστιάσουμε στο πλάνο μας, να βγούμε και να αγωνιστούμε περήφανα, να μην μας κυριεύσει το συναίσθημα και ο ενθουσιασμός λόγω Ευρώπης. Στο τέλος της ημέρας, αν έχουμε κάνει όλα αυτά που πρέπει, θα είναι σίγουρο ότι θα έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ