ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Conference League: Σετ που προκαλούν για κόντρα

Η μπάλα του Europa Conference League
Η μπάλα του Europa Conference League INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες της Ρασίνγκ Ουνιόν με την Τσουκαρίτσκι και της Βλάζνια με την Κραϊόβα, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League.

Ήμερα Europa Conference League απόψε, με συνολικά 47 αναμετρήσεις για τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Φυσικά, στο επίκεντρο βρίσκονται οι αναμετρήσεις των δύο ελληνικών ομάδων, του ΠΑΟΚ και του Αρη κόντρα σε Λέφσκι Σόφιας και Γκόμελ αντίστοιχα.

Στοιχηματικά πάντως, έχουμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Παραδοσιακά οι καλοκαιρινοί αγώνες για τα προκριματικά προσφέρονται για εκπλήξεις και μεγάλες αποδόσεις, καθώς διεξάγονται μέσα σε ένα πλαίσιο ειδικών συνθηκών. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το Conference League, όπου υπάρχουν και πολλές άγνωστες ομάδες, που πολλές φορές μετριούνται λάθος ακόμη και από τους μπουκ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βλάζνια - Κραϊόβα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούμε να κυνηγήσουμε την έκπληξη είναι το Βλάζνια – Κραϊόβα (22:00 Live από το SPORT24). Η Βλάζνια είναι η κυπελλούχος Αλβανίας και θα παίξει για δεύτερη σερί σεζόν στην Ευρώπη. Πέρυσι είχε αποκλείσει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Conference League τη Σιρόκι από τη Βοσνία, όμως στη συνέχεια έμεινε εκτός με δύο ήττες από την ΑΕΛ Λεμεσού.

Η Κραϊόβα είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ρουμανίας και φέτος μετέχει για 28η φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παρόλα αυτά, δεν έχει καταφέρει να μπει ποτέ σε όμιλο και τα τελευταία χρόνια ταβάνι της είναι ο τρίτος προκριματικός.

Υπενθυμίζεται, ότι τη σεζόν 2019/20 είχε αποκλειστεί από την ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ την ερχόμενη σεζόν αποκλείστηκε σε μονό παιχνίδι από τη Λοκομοτίβ Τιφλίδας στον πρώτο προκριματικό.

Πέρυσι, η Κραϊόβα αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό από μία άλλη αλβανική ομάδα, τη Λάτσι. Έχασε με 1-0 στην Αλβανία και έφερε 0-0 στη Ρουμανία. Κι όμως οι μπουκ, την προσφέρουν φέτος καθαρό φαβορί στο 1.90.

Είδαμε και στο Champions League το κάζο που υπέστησαν οι Ρουμάνοι με τον αποκλεισμό της Κλουζ από την Πιούνικ (Αρμενία). Γενικά, το ρουμανικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κάθε πτώση και οι ομάδες της ρουμανικής λίγκας δεν είναι εμπιστοσύνης σε εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Άλλωστε, η Κραϊόβα και στο πρώτο της επίσημο ματς της σεζόν, για το πρωτάθλημα, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Κέρδιζε τη Σέπσι με 2-0 μέχρι το 73' και τελικά ισοφαρίστηκε σε 2-2. Ξεκάθαρα η αξία στην πλευρά του αουτσάιντερ, με τη διπλή ευκαιρία της Βλάζνια να αγγίζει το διπλασιασμό, αφού ο άσος παίζει στο 4.00 χωρίς λόγο.

Ρασίνγκ Ουνιόν - Τσουκαρίτσκι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Άλλο ένα σετ που προκαλεί για κόντρα είναι στο παιχνίδι της Ρασίνγκ Ουνιόν με την Τσουκαρίτσκι (21:00 Live από το SPORT24). Οι μπουκ βλέπουν γκράντε φαβορί τους Σέρβους και δίνουν το διπλό στο 1.60 με τον άσο να κινείται σε τιμές άνω του 5.00!

Η Τσουκαρίτσκι βγήκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη τη σεζόν 2014/15 και φέτος είναι η έκτη της συμμετοχή. Πέρυσι και πρόπερσι τερμάτισε στην τρίτη θέση του σερβικού πρωταθλήματος, πίσω από τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν. Είναι αλήθεια, πως η Τσουκαρίτσκι προσπαθεί να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια από τον σωρό των σερβικών ομάδων, όμως όποιος γνωρίζει καλά τη σερβική πραγματικότητα, καταλαβαίνει ότι η διαφορά του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν από όλες τις υπόλοιπες παραμένει χαοτική.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό αντικατοπτρίζεται και στην Ευρώπη, εκεί όπου η Τσουκαρίτσκι δεν έχει προχωρήσει πέρα από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Την περσινή σεζόν απέκλεισε στον δεύτερο γύρο τη Σουμγκαγίτ (0-0, 2-0) από το Αζερμπαϊτζάν, όμως στην επόμενη φάση αποκλείστηκε από τη Χάμαρμπι με συνολικό σκορ 8-2!

Εν ολίγοις, η Τσουκαρίτσκι δεν έχει ούτε τα ευρωπαϊκά γαλόνια, ούτε την εμπειρία, ούτε την ποιότητα για να προσφέρεται σε τόσο χαμηλές τιμές σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Προφανώς, η κυπελλούχος του Λουξεμβούργου, Ρασίνγκ δεν είναι κανένα μεγαθήριο. Θα πρέπει πάντως να υπογραμμίσουμε την πρόοδο που κάνει γενικότερα το ποδόσφαιρο του Λουξεμβούργου, κάτι που φαίνεται τόσο στην εθνική του ομάδα, όσο και στους συλλόγους, όπως η πρωταθλήτρια Ντουντελάνζ, η οποία την Τρίτη κέρδισε μέσα στην Αρμενία, την Πιούνικ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στη λογική λοιπόν, ότι αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ πιο αμφίρροπα και απρόβλεπτα από αυτό που δείχνουν οι αποδόσεις, η διπλή ευκαιρία σε τιμές άνω του 2.30 αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρασίνγκ Ουνιόν – Τσουκαρίτσκι: 1Χ (απόδοση 2.35), 21:00
  • Βλάζνια – Κραϊόβα: 1Χ (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ