TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με ΠΑΟΚ και Άρη

Ο Κούτσιας πανηγυρίζει το γκολ του στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Σταντάρ Λιέγης | 9 Ιουλίου 2022
Ο Κούτσιας πανηγυρίζει το γκολ του στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Σταντάρ Λιέγης | 9 Ιουλίου 2022 EUROKINISSI

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και παίζει μπάλα με τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Άρη κόντρα σε Λέφσκι και Γκόμελ αντίστοιχα.

Ημέρα Europa Conference League σήμερα, με 47 συνολικά ζευγάρια του 2ου προκριματικού γύρου του θεσμού. Και μεταξύ αυτών φυσικά, το Λέφσκι – ΠΑΟΚ και το Άρης – Γκόμελ.

Λέφσκι - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο ΠΑΟΚ δίνεται φαβορί γύρω στο 2.10-2.15 και μάλλον φυσιολογικά (20:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Σίγουρα ο "Δικέφαλος του Βορρά" δεν αναμένεται να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι, όμως είναι σαφώς πολύ καλύτερη ομάδα από τους Βούλγαρους και πλέον, μετά και την περσινή του εντυπωσιακή πορεία στον θεσμό, έχει αποκτήσει ευρωπαϊκό μέταλλο.

Το να παίζεις βέβαια καθαρό διπλό σε πρώτο ματς ευρωπαϊκών αγώνων δεν είναι ό,τι πιο φρόνιμο, στη λογική ότι και ένα Χ δεν είναι κακό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ και για οποιαδήποτε φιλοξενούμενη. Έτσι, για να ανεβάσεις την απόδοση, μια καλή σκέψη είναι να το συνδυάσεις με N/G.

Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου είναι μια ομάδα πραγματίστρια, που παίζει κυρίως για το αποτέλεσμα, και ειδικά σε αυτό το στάδιο της σεζόν, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας, είναι μάλλον παράλογο να περιμένουμε… τρέλες. Ένα ματς λοιπόν του 0-1 ή του 0-2 φαίνεται πολύ λογικό σενάριο και ο συνδυασμός 2 & N/G πληρώνει 2.87. Κι αν έχεις διάθεση για ακόμη περισσότερο ρίσκο, το ακριβές σκορ 0-1 φτάνει στο 5.70.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money. Δες εδώ.

Άρης - Γκόμελ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο ματς του "Κλεάνθης Βικελίδης" (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24), και κόντρα στην άσημη Γκόμελ από τη Λευκορωσία, ο Άρης είναι καυτό φαβορί και οι αποδόσεις του άσου με το ζόρι φτάνουν στο 1.15. Τελείως αντιστοιχηματικό ζευγάρωμα με άλλα λόγια, αφού το 1.15 δεν έχει κανένα πρακτικό νόημα, αλλά και βέβαια η Γκόμελ δεν δίνει κανένα ερέθισμα για να σκεφτείς την κόντρα.

Ούτε η καθαρή νίκη του Άρη (στο 1.37 το 1 & N/G) μπορεί να μας βοηθήσει και, έτσι, η μόνη σκέψη ίσως είναι κάποιο σκοράκι. Ο Άρης παραδοσιακά έχει πρόβλημα στο εύκολο γκολ, όμως ο αντίπαλος προσφέρεται για μια επίδειξη δύναμης. Κι αν το ματς εξελιχθεί όντως όπως λέει η λογική, ο Άρης αναμένεται να ψάξει το μεγάλο σκορ.

Όχι τόσο για το θέμα της πρόκρισης (και η ρεβάνς, λόγω του πολέμου της Ουκρανίας, θα γίνει επίσης στη Θεσσαλονίκη), όσο για να ζεστάνει ακόμη περισσότερο τον κόσμο του εν όψει της σεζόν που ξεκινά. Στο 4.55 δίνεται το 2-0, στο 5.40 το 3-0 και στο 8.25 το 4-0, εμείς διαλέγουμε την… κουρτίνα 2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέφσκι – ΠΑΟΚ: 2 & Ν/G (απόδοση 2.87) 20:00
  • Λέφσκι – ΠΑΟΚ: 0-1 ακριβές σκορ (απόδοση 5.70) 20:00
  • Άρης – Γκόμελ: 3-0 ακριβές σκορ (απόδοση 5.40) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ