ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Σκοράρει με συνέπεια η Φούλαμ, καίγεται η Σαουθάμπτον

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε
Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε @ 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Σαουθάμπτον για την Premier League.

Τελευταία ημέρα του 2022, αλλά στην Αγγλία κλασικά παίζουν μπάλα όλο το χρόνο και οι γιορτές είναι συνδεδεμένες με το γήπεδο. Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει απόψε το πρόγραμμα της Premier League.

Στο Λονδίνο, η Φούλαμ φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο για τους φιλοξενούμενους, που βρίσκονται στην τελευταία θέση και ψάχνουν επειγόντως ένα θετικό αποτέλεσμα (17:00 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Οι “άγιοι” άλλαξαν τεχνικό τον Νοέμβριο, αντικαθιστώντας τον Ραλφ Χάζενχιτλ με τον Νέιθαν Τζόουνς. Ο Ουαλός μάνατζερ έκανε πολύ καλή δουλειά στη Λούτον, ωστόσο είναι πρωτόπειρος στο επίπεδο της Premier League και αναπόφευκτα χρειάζεται πίστωση χρόνου μέχρι να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Με τον Τζόουνς στον πάγκο, η Σαουθάμπτον έχει ρεκόρ 1-0-2. Στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή ηττήθηκε με 3-1 από την ισχυρή Μπράιτον και συμπλήρωσε πέντε διαδοχικά επίσημα παιχνίδια με G/G.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Σαουθάμπτον μετράει τέσσερις σερί ήττες στην Premier League κι έχει να κερδίσει από τις 19 Οκτωβρίου και το 1-0 επί της νεοφώτιστης Μπόρνμουθ. Εκτός έδρας, έχει γνωρίσει οκτώ ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και έχει μόνο μία καθαρή εστία στα τελευταία 22.

Ειδικά, στο Λονδίνο, ο απολογισμός των "αγίων" είναι απογοητευτικός, αφού στις 15 πιο πρόσφατες επισκέψεις τους στην πρωτεύουσα, έχουν ρεκόρ 1-4-9. Επίσης, η Σαουθάμπτον έχει να κερδίσει το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς από 2010. Έκτοτε μετράει έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον αντίποδα, η Φούλαμ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην Boxind Day, κερδίζοντας άνετα με 3-0 την Κρίσταλ Πάλας στο Σέλχαρστ Παρκ. Βέβαια, το έργο της διευκολύνθηκε και από το γεγονός ότι ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες στο 34' και με εννιά στο 57'.

Φυσικά, σκόραρε ξανά ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς και έφτασε τα 31 γκολ σε 35 ματς πρωταθλήματος μέσα στο 2022! Κανένας άλλος παίκτης στις πρώτες τέσσερις κατηγορίες της Αγγλίας δεν έχει πετύχει περισσότερα τέρματα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γενικά, η Φούλαμ δείχνει πολύ πιο ισορροπημένο σύνολο από τη Σαουθάμπτον και σκοράρει με εξαιρετική συνέπεια, αφού έχει βρει δίχτυα στα 14 από τα 16 παιχνίδια της στην τρέχουσα Premier League. Το αρνητικό βέβαια είναι ότι έχει κερδίσει μόνο μία φορά τους "αγίους" στα τελευταία 11 μεταξύ τους ματς.

Από τη μία λοιπόν, έχουμε τη Φούλαμ του Μίτροβιτς, που σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και από την άλλη τη Σαουθάμπτον, που καίγεται σήμερα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Λογικά χαμηλά το Goal/Goal σε τιμές 1.65-1.70. Με το σχετικό ρίσκο, μπορούμε να ζητήσουμε το 1-1 ως anytime σκορ σε απόδοση 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φούλαμ – Σαουθάμπτον: 1-1 anytime σκορ (απόδοση 2.30), 17:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ