TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο 3.51

Ο Ντανζούμα πανηγυρίζει γκολ της Βιγιαρεάλ κόντρα στην Μπάγερν | 6 Απριλίου 2022
Ο Ντανζούμα πανηγυρίζει γκολ της Βιγιαρεάλ κόντρα στην Μπάγερν | 6 Απριλίου 2022 @2022 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Το Total Betting έστειλε ταμείο με δυάδα από την Championship, σε απόδοση 4.62 και σήμερα συνεχίζει με ακόμη δύο επιλογές από την Premier League και τη La Liga.

Με δύσκολο πρόγραμμα μας αποχαιρετά το 2022. Έξι παιχνίδια στην Premier League και τρία στη La Liga, οι επιλογές, το καταλαβαίνεις, δεν είναι πολλές, αλλά μια δυάδα για το καλό θα την παίξουμε.

Γουλβς – Μάντσεστερ Γ. (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να της έκανε καλό η διακοπή για το Μουντιάλ. Ο Κριστιάνο αποτελεί παρελθόν και ο Τεν Χαχ φαίνεται πλέον ότι έχει επιβάλει τον νόμο του στα αποδυτήρια. Ο Κασεμίρο και ο Ράσφορντ έχουν γυρίσει σε φουλ φόρμα και η εμφάνιση κόντρα στη Νότιγχαμ ήταν άκρως πειστική. Η Γουλβς, από την πλευρά της, προσπαθεί να γυρίσει σελίδα με τον Λοπετέγκι, έκανε το μεγάλο διπλό στην Έβερτον, αλλά ακόμη φαίνεται να έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να κοιτάξει στα μάτια τις μεγάλες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια (17:15 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Η επιστροφή στα γήπεδα μετά το Μουντιάλ για τη Βιγιαρεάλ έχει ιστορικό χαρακτήρα καθώς συμπίπτει με την επιστροφή της στο ανακαινισμένο "Θεράμικα". Η Βιγιαρεάλ από το ξεκίνημα της σεζόν έπαιζε τα εντός έδρας παιχνίδια της στην έδρα της Λεβάντε, όμως πλέον το "Θεράμικα" είναι έτοιμο και ανοίγει τις πύλες του στο παραδοσιακό γειτονικό ντέρμπι με τη Βαλένθια.

Δες στο Match Money πώς παίζεται η ρουλέτα στα live casino και tips για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου.

Sold out το ματς, κι όσο κι αν προφανώς η επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από περισσότερο από ενάμιση μήνα απουσίας προφανώς κρύβει πολλά ερωτηματικά, ο άσος σε αποδόσεις γύρω στο 2.00 είναι λογική επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς – Μάντσεστερ Γ.: 2 (απόδοση 1.80) 14:30
  • Βιγιαρεάλ – Βαλένθια: 1 (απόδοση 1.95) 17:15

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και tips για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ