TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Έχει μάτια μόνο για την... κούπα η Λίβερπουλ

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Oct. 21, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Oct. 21, 2023. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER / 2023

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το πρόγραμμα της Premier League και καταλήγει σε δύο καλοπληρωμένες επιλογές από τα ματς Σεφιλντ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και Μπράιτον - Μπρέντφορντ.

Έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα η σεζόν στην Premier League και μέσα σε αυτό το... ανακάτεμα, βγήκε ξανά στην επιφάνεια η Λίβερπουλ. Μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα οι Reds βρήκαν ρυθμό, ξεπέρασαν τη Σίτι στη βαθμολογία και πλέον από πάνω τους έχουν μόνο την Άρσεναλ.

Στο -5 από τους "κανονιέρηδες", αλλά με ματς λιγότερο, το σημερινό κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, παιχνίδι στα μέτρα της ομάδας του Κλοπ (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Για να είμαστε ακριβείς ήταν απολύτως στα μέτρα της, αλλά η αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους το κάνει πιο δύσκολο, ο εμβληματικός Κρις Γουάιλντερ επέστρεψε στη Σέφιλντ για να την βγάλει από το... βούρκο.

Είναι ο προπονητής που είχε πάρει την ομάδα από τη League 1 και την είχε ανεβάσει στην Premier League, για να απολυθεί το 2021. Η ζωή κάνει κύκλους και αυτή η κίνηση όπως και να έχει, μια συσπείρωση θα την φέρει στους γηπεδούχους. Η Λίβερπουλ βεβαίως παραμένει το τεράστιο φαβορί του ζευγαριού, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Φούλαμ με 4-3 και μάλιστα με ανατροπή στο φινάλε του ματς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πολλά τα ματς για την Μπράιτον, έχει τύχη η Μπρέντφορντ

Η Μπράιτον, η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, φιλοξενεί την Μπρέντφορντ (21:30 Novasports News, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι προέρχεται από την ήττα 3-2 από την Τσέλσι. Παίζει διαρκώς, είναι πολλές οι απαιτήσεις, δεν έχει την εμπειρία για να το κάνει τόσο επιτυχημένα όσο απαιτείται, υπάρχουν και τραυματισμοί, συνεπώς από ματς σε ματς υπάρχουν μεταπτώσεις.

Σήμερα έχει μπροστά της άλλα ένα δύσκολο τεστ, η Μπρέντφορντ είναι επικίνδυνη ομάδα, με ανάλογη φιλοσοφία, παίζει επιθετικά, είναι αποτελεσματική, μετράει 4 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια της (οι δύο ήττες από Άρσεναλ και Λίβερπουλ). Έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που στηρίζονται στην επίθεση, το θέμα είναι ποια από τις δύο, θα έχει καλύτερη αμυντική συμπεριφορά...

Προγνωστικά στοιχήματος

Θα συμφωνήσουμε όλοι, κατεβαίνει ως τεράστιο φαβορί η Λίβερπουλ στο Μπράμαλ Λέιν αλλά η απόδοση στο διπλό είναι στο... πάτωμα και με δεδομένη την αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους, μια αντίσταση την περιμένω. Προτιμώ να πάω στην επιλογή 2-3 γκολ, το 2.38 με καλύπτει.

Στο ζευγάρι Μπράιτον – Μπρέντφορντ περιμένω λίγο πιο φρέσκους τους φιλοξενούμενους και αυτό ίσως παίξει ρόλο στην έκβαση του αγώνα, το Χ2 & over 1.5 στο 2.40 έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέφιλντ Γιουν. - Λίβερπουλ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.38), 21:30
  • Μπράιτον – Μπρέντφορντ: Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 2.40), 21:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ