XGOALS BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Καρέ επιλογών με οδηγό τα xGoals

Ο Πάου Τόρες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Άστον Βίλα απέναντι στην Τότεναμ | 26 Νοεμβρίου 2023
Ο Πάου Τόρες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Άστον Βίλα απέναντι στην Τότεναμ | 26 Νοεμβρίου 2023 @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Το κυρίως μενού της Premier League έχουμε σήμερα μπροστά μας και σίγουρα το στοιχηματικό κομμάτι, πέρα του αγωνιστικού φυσικά, γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Πρώτο παιχνίδι που σηκώνει κουβέντα είναι το Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ. Η Κρίσταλ Πάλας είναι μια ομάδα τόσο όσο, φιλότιμη κι ως εκεί, με μια νίκη σε έξι εντός έδρας, ξεκάθαρο ζήτημα δημιουργίας. Η Μπόρνμουθ ύστερα από ένα κάκιστο ξεκίνημα, αρχίζει σταδιακά να δένει. Έτσι, τρέχει 3-1-1 στα πέντε τελευταία, με την ήττα να είναι στο Έτιχαντ από τη Μάντσεστερ Σίτι. Επιθετικά έχει τη δυναμική για να λυθεί περισσότερο, άλλωστε έχει σκοράρει 16 γκολ με xG 21.27. Το διπλό έχει γνωρίσει σημαντικό σορτάρισμα και είναι στο 3,25 από τα αρχικά 3,65, με το dnb να παίζει στο 2,40.

Μυρίζει θέαμα στο Falmer Stadium

Παιχνίδι που έχει τις προδιαγραφές να ανοίξει στον αγγλικό νότο το Μπράιτον – Μπρέντφορντ. Η Μπράιτον είναι μια φύσει επιθετικογενής ομάδα με τρομερό ταλέντο και έφεση στο ποδόσφαιρο έντασης και δημιουργίας, έχοντας αυτή τη στιγμή την 5η καλύτερη επιθετική γραμμή (30 γκολ). Ίδιας φιλοσοφίας και η Μπρέντφορντ, που συνάμα κουβαλάει σημαντικές αμυντικές απουσίες, ενώ οι αριθμοί της την αδικούν. 22 γκολ ενεργητικό με xG 26.23. Κρατάμε το G/G & Over 2,5 σε απόδοση 1,90, προσβλέποντας σε μια επανάληψη του περσινού 3-3 στο ίδιο γήπεδο.

Δοκιμάζονται οι Citizens

Μεγάλο ματς στο Βίλα Παρκ, με την Άστον Βίλα του Έμερι να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα. Εξαιρετική σεζόν ως τώρα από τους “χωριάτες”, στην 4η θέση με την 3η καλύτερη επιθετική γραμμή, μια τρομερή δυναμική στην έδρα τους με 17 σερί νίκες σε Premier League και Ευρώπη. Αναμφίβολα μια κλάση από μόνη της η Μάντσεστερ Σίτι. Παρ’ όλα αυτά κάποια νερά τα κάνει εσχάτως. Χωρίς νίκη στα 5/8 τελευταία στο πρωτάθλημα και με 8 γκολ παθητικό σε τρία, 11 αν υπολογίζουμε και τη Λειψία, ματς. Μάλιστα δέχτηκε τρία γκολ από την Τότεναμ, με τους λονδρέζους να καταγράφουν xG 0.43.

Πολύ μεγάλη απουσία για τους Citizens, αυτή του Ρόντρι. Αήττητη και στα 43 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις στα οποία έπαιξε ο Ισπανός χαφ, παράλληλα χωρίς αυτόν στην 11άδα, η Σίτι έχει χάσει το 27.5% των αγώνων που έδωσε. Θα κρατήσουμε τον άσο με ασιατικό χάντικαπ +1.0 (επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ διαφορά) στο 1,75.

Στο κόλπο και η Σκωτία

Ενδιαφέρον όμως υπάρχει και στην εμβόλιμη αγωνιστική της σκωτσέζικης Premiership. Τέσσερα ματς περιλαμβάνει το μενού της Τετάρτης, πιο ενδιαφέρον εξ αυτών το Αμπερντίν – Κιλμάρνοκ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αμπερντίν είναι από πλασματική με τη Χιμπέρνιαν (2-0), έχει παίξει γενικά όμορφο ποδόσφαιρο, όμως δείχνει φανερά αποπροσανατολισμένη από τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Αυτές τελειώνουν σύντομα και μοιάζει πολύ πιθανό να βρει τον δρόμο της όταν μείνει μονάχα το πρωτάθλημα στο κεφάλι της.

Σε πτωτική φάση η Κιλμάρνοκ και με άθλια προϊστορία στο «Πίτοντρι» (τέσσερις σερί ήττες), έτσι κι αλλιώς δείχνει αδύναμη και φέτος στις εξόδους της (0-3-4), ο άσος είναι μια χαρά στο 2,30 για την ποιοτικότερη ομάδα του ζευγαριού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ: 2 dnb (απόδοση 2.40), 21:30
  • Τσέλσι – Μπράιτον: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 21:30
  • Αμπερντίν – Κιλμάρνοκ: 1 (απόδοση 2.30), 21:45
  • Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι: 1 +1.0 ΑΗ (απόδοση 1.75), 22:15
TAGS XGOALS BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ