TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Μία επιθυμητή κίτρινη κάρτα στο 2.27 από το Ντιναμό Κιέβου - Μπάγερν Μονάχου

Ο Λούκας Ερναντές στο παιχνίδι της Μπάγερν με την Γκλάντμπαχ για το γερμανικό κύπελλο στο Μπορούσια Παρκ
Ο Λούκας Ερναντές στο παιχνίδι της Μπάγερν με την Γκλάντμπαχ για το γερμανικό κύπελλο © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Τυπικής διαδικασίας το ματς στο Κίεβο για την Μπάγερν, προσφέρει όμως την ευκαιρία για ειδικό στοίχημα σε τιμές άνω του 2.00

Η Μπάγερν έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions League και απόψε στο Κίεβο (19:45 Cosmote Sport3 HD, Live από το SPORT24) κόντρα στην Ντινάμο απομένει να κλειδώσει και τυπικά την πρωτιά στον πέμπτο όμιλο.

Η Μπάγερν μαθηματικά χρειάζεται ακόμη μία ισοπαλία για την πρωτιά, επί της ουσίας όμως είναι ήδη σίγουρα πρώτη. Ακόμη και στο ακραίο σενάριο μίας ισοβαθμίας με την Μπαρτσελόνα στους 12 βαθμούς, υπερέχει ξεκάθαρα, διότι είχε κερδίσει με 3-0 στη Βαρκελώνη και διατηρεί συντριπτικά καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Με το ζόρι 18αδα η Μπάγερν

Το παιχνίδι λοιπόν με την Ντινάμο είναι τυπικής διαδικασίας για την Μπάγερν, η οποία ταξίδεψε στην Ουκρανία με μόλις 18 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τρεις τερματοφύλακες!

Την αποστολή δεν ακολούθησαν οι πέντε παίκτες της ομάδας που είναι ανεμβολίαστοι (Γκνάμπρι, Κίμιχ, Τσούπο-Μοτίνγκ, Μουσιάλα, Κισάνς), όπως επίσης οι Ζίλε, Στάνισιτς, που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, αλλά και ο τιμωρημένος Ουπαμεκανό.

Παράλληλα, ο Νάγκελζμαν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προφυλάξει τους Ζάμπιτσερ και Κομάν, αφήνοντάς τους στον πάγκο, διότι έχουν ενοχλήσεις. Ο 34χρονος τεχνικός δεν έκρυψε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει οι δύο παίκτες του να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, εκεί όπου η Μπάγερν έρχεται από ήττα σοκ στο Αουγκσμπουργκ και θέλει να δώσει απαντήσεις απέναντι στην Μπίλεφελντ.

Όλα τα δεδομένα λοιπόν συνηγορούν ότι η Μπάγερν απόψε απλά θα πάει να βγάλει την υποχρέωση στην Ουκρανία. Βέβαια, στο τέλος της βραδιάς μπορεί να έχει και ένα κέρδος, αν ο Λούκας Ερναντές πάρει μία κίτρινη κάρτα απόψε.

Ο διεθνής Γάλλος αμυντικός των Βαυαρών έχει ήδη δύο κάρτες από τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια κι αν "κιτρινιστεί" και στο Κίεβο, τότε θα εκτίσει στο αδιάφορο βαθμολογικά ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Μπαρτσελόνα, δηλαδή θα "σβήσει" τις κάρτες πριν τα κρίσιμα ματς της νοκ άουτ φάσης. Το ενδεχόμενο να πάρει μία κίτρινη κάρτα ο Ερναντές προσφέρεται στο 2.27.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντιναμό Κιέβο - Μπάγερν: Κίτρινη κάρτα Ερναντές (απόδοση 2.27), 19:45

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ