BIG GAMES BET

Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση - Ματς υπομονής για 2.06 στη Χάιφα

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά σε φιλικό κόντρα στη Σλάβια Πράγας
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά σε φιλικό κόντρα στη Σλάβια Πράγας INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός στο πλαίσιο των προκριματικών του UEFA Champions League.

Στον χορό της προκριματικής φάσης του UEFA Champions League μπαίνει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα και το πρώτο ματς διεξάγεται στο Ισραήλ (20:00 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24 ). Όποιος προκριθεί στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ ο χαμένος θα μεταφερθεί στην προκριματική φάση του Europa League για να αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Φερεντσβάρος - Σλόβαν Μπρατισλάβας

Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση

Σ’ ένα ματς που είναι sold out οι Ισραηλινοί έχουν σκοπό να τα δώσουν όλα για όλα και να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως είναι σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας σε σύγκριση με τους ερυθρόλευκους. Πολλάκις έχουμε δει πως ο βαθμός ετοιμότητας παίζει τον ρόλο του στην πρώιμη αυτή φάση των προκριματικών, από την άλλη θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως το θέαμα πάει στην άκρη και η ουσία, ήτοι η ευρωπαϊκή συνέχεια, έχει σημασία.

Στα φιλικά προετοιμασίας έδωσε μια σειρά από δυνατά φιλικά και τα τελευταία ματς ήταν αυτά απέναντι σε Μαλίν και Φίτεσε, έβγαλε ορισμένες παθογένειες ανασταλτικά και έχασε με το οριακό 1-0 και στις δύο περιπτώσεις. Πριν τέσσερις μέρες έδωσε το πρώτο επίσημο ματς για τη νέα σεζόν απέναντι στη Χαποέλ Μπερ Σεβά για το Super Cup, έπαιξε με καλή ενδεκάδα για να τους έχει έτοιμους στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά καθώς προηγήθηκε πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, κυριάρχησε δημιούργησε ευκαιρίες και για άλλο γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να διευρύνει το προβάδισμά της και στο 70’ υπέστη την ισοφάριση και τελικά έχασε τον τίτλο στα πέναλτι. Επικρατεί πάντως αισιόδοξο κλίμα και πως η ομάδα θα τα δώσει όλα για την πρόκριση. Με βάση τα τελευταία ρεπορτάζ δεν έχει σκοπό να προσεγγίσει τελείως σφιχτά το ματς και θα ψάξει τους διαδρόμους ώστε να αγωνιστεί επιθετικά. Δεν το έκρυψε και ο ίδιος ο Μπαχάρ σε δηλώσεις του για τους προσανατολισμούς της ομάδας του.

Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός: Στοιχηματική ανάλυση

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην καρδιά του καλοκαιριού, όχι για να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο απαραίτητα, αλλά να τα κερδίσει ώστε να συνεχίσει το ταξίδι που θα τον οδηγήσει στα αστέρια του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του έχουν γνώση της κατάστασης, δεν είναι κάτι άγνωστο για αυτόν ειδικά όπως έχει διαμορφωθεί το status της Ελλάδας στο ranking της UEFA. Το θέαμα δεν έχει σημασία, αλλά η ουσία, η πρόκριση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έδωσαν μια σειρά από φιλικά, γέμισε το καλεντάρι της προετοιμασίας του με αρκετές αναμετρήσεις, έκανε αλχημείες σε μια προσπάθεια να είναι οι παίκτες έτοιμοι για τις συνθήκες και τις απαιτήσεις που θα γνωρίσουν. Έκλεισε τα φιλικά πριν τη Μακάμπι με ρεκόρ 2-2-4 βγάζοντας ορισμένα προβλήματα, όπως είναι λογικό αυτή την περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απόψε πρόκειται να βγουν μπροστά οι έμπειροι και οι ποιοτικοί παίκτες. Ο Ολυμπιακός πάει σε μια δύσκολη έδρα, η Μακάμπι παραδοσιακά τέτοια περίοδο δεν χάνει εύκολα στο γήπεδο της.

Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός: Πιθανές ενδεκάδες

Η Μακάμπι πάει με μια απώλεια της τελευταίας στιγμής, καθώς το Σάββατο τραυματίστηκε ο πολύτιμος μέσος Τζαμπέρ και θα λείψει για δύο μήνες. Ο Μπαχάρ θα διατηρήσει στην άμυνα τους Πλάνιτς και Γκόλντεμπεργκ, στα άκρα τους Σούντγκρεν και Κορνούντ. Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν Ατζίλι, Αλί, Λάβι (αρχηγός), Χαζίζα. Αιχμή του δόρατος πρόκειται να είναι ο Νταβίντ, ενώ ο πολύπειρος Ρουκαβίτσια θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο.

Ο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, τους Βρσάλικο, Παπασταθόπουλο (ή Μανωλά), Σισέ και Ρέαμπτσουκ στην άμυνα, τους Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά στη θέση των χαφ και τους Ζινκερνάγκελ, Μασούρα και Ελ Αραμπί στην επίθεση. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και ο Κανέ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ματς για γερά νεύρα. Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και την εμπειρία, αλλά σ’ αυτή τη φάση τα τελευταία χρόνια δεν είναι σαρωτικός όπως αναμένεται. Η Μακάμπι Χάιφα είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος. Θα παίξει επιθετικά ο Μπαχάρ, είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, έδωσε και ένα επίσημο ματς, ενώ το ματς πρόκειται να είναι sold out.

Αναμένεται προσεκτικό ματς από τις δύο πλευρές, τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά. Αμφότερες έχουν δυνατότητες για να σκοράρουν και να παίξουν σε high tempo. Στον διπλασιασμό το ενδεχόμενο με βάση τη φιλοσοφία τους και τις ικανότητές τους να ανοίξει το σκορ μετά από το 28:00, καθώς δύσκολα θα κολλήσει στο 0-0 το ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός: Πρώτο γκολ μετά το 28:00 (απόδοση 2.06), 20:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ