TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Μία σωστή κόντρα κι ένα fun bet

Ο Μασούρας και ο Ελ Αραμπί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στο Europa League.
Ο Μασούρας και ο Ελ Αραμπί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ EUROKINISSI SPORTS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε μία κόντρα και ένα fun bet από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ.

Ο 2ος προκριματικός γύρος του Champions League κυριαρχεί στο σημερινό πρόγραμμα. Για τα δεδομένα μάλιστα των προκριματικών, το πρόγραμμα είναι αρκετά λαμπερό, αφού και τα πέντε σημερινά ζευγάρια είναι ζευγαρώματα "υπαρκτών" και φιλόδοξων ομάδων: Ελσίνκι – Βικτόρια Πλζεν, Φερεντσβάρος – Σλόβαν Μπρατισλάβας, Μάριμπορ – Σέριφ, Ντιναμό Κιέβου – Φενέρ και, φυσικά, Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός.

Στοιχηματικά πάντως το πρόγραμμα δεν λέει πάρα πολλά. Είναι και η εποχή, είναι και η φύση αυτών των προκριματικών του Champions League με το τεράστιο διακύβευμα, που όχι μόνο φέτος αλλά γενικότερα δεν αποτελούν το πλέον εύφορο στοιχηματικό πεδίο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το Μάριμπορ – Σέριφ μοιάζει τόσο αμφίρροπο όσο δείχνουν οι αποδόσεις (2,75-2,92-2,67) και ίσως μόνο στο Χ να μπορούσες να ρίξεις μια ζαριά. Το Ντιναμό Κιέβου – Φενέρ, με τις γνωστές ιδιαιτερότητες των ουκρανικών ομάδων, κυριολεκτικά δεν αγγίζεται, ενώ το Φερεντσβάρος – Σλόβαν έχει όντως φαβορί τους Ούγγρους, όμως οι αποδόσεις του άσου (με το ζόρι στο 1,50) είναι αποτρεπτικές.

Μια σκέψη, αν έχεις ξυπνήσει με διάθεση ρίσκου, είναι η κόντρα του φαβορί στο Ελσίνκι – Βικτόρια Πλζεν (19:00 Live από το SPORT24). Οι Τσέχοι είναι προφανώς καλύτερη ομάδα, όμως μιλάμε για πρώτο ματς προκριματικών Champions League και το άνοιγμα των αποδόσεων (κάτω από 2.00 το διπλό, αγγίζει το 4.00 ο άσος) είναι υπερβολικό.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money. Δες εδώ.

Για την Πλζεν αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της (το πρωτάθλημα Τσεχίας ξεκινά 30 Ιουλίου), την ώρα που η Ελσίνκι είναι προφανώς σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Επιπλέον, η έδρα της Ελσίνκι, η Bolt Arena, είναι γήπεδο με τεχνητό χλοοτάπητα, κάτι το οποίο εμφανώς έχει προβληματίσει στις δηλώσεις τους τους ανθρώπους της Πλζεν.

Και στο κάτω κάτω, πρώτο ματς διπλών αγώνων είναι στην έδρα της ομάδας που ξέρει πως αποτελεί το αουτσάιντερ. Σε αυτό το ματς θα δώσει το 101% το αουτσάιντερ, με την ελπίδα να μείνει ζωντανό εν όψει της ρεβάνς, ενώ το φαβορί ξέρει πως έχει και μια δεύτερη ευκαιρία να διορθώσει τυχόν λάθος. Στο 4.00+ ο άσος, στο 2.75-2.80 ο 1 DNB, στο 1.85 το 1Χ, όλες οι μορφές κόντρας έχουν τη λογική τους, ανάλογα με το τι στιλ παίκτης είσαι. Η καλύτερη ιδέα πάντως είναι μάλλον το +0,25 ασιάτικο χάντικαπ της Ελσίνκι στο 2.20, στο οποίο σε περίπτωση ισοπαλίας πληρώνεσαι τη μισή σου μίζα.

Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και Ανάλυση

Όσον αφορά στο ματς του Ολυμπιακού, τα ξέρεις και μόνος σου. Ειδικά αν είσαι Ολυμπιακός και έχεις παρακολουθήσει τα ρεπορτάζ της προετοιμασίας και τα φιλικά, ξέρεις ότι κάτι δεν πάει πολύ καλά. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τους Ισραηλινούς, πολύ πιο έμπειρος και με απείρως πιο βαριά φανέλα, ενώ βέβαια είναι μπαρουτοκαπνισμένος στα προκριματικά, τόσο ο ίδιος ως σύλλογος όσο και ο Μαρτίνς. Από την άλλη, η παράδοσή του με τους Ισραηλινούς είναι πολύ κακή (1-2-3 συνολικό ρεκόρ και δύο αποκλεισμούς στο παρελθόν από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χάποελ Μπερ Σεβά) και οι συνθήκες ζέστης και υγρασίας που θα συναντήσει στη Χάιφα (sold out, παρεμπιπτόντως, το 30.000 "Σαμί Οφέρ") περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Κάπως έτσι δικαιολογείται ότι το σετ των αποδόσεων, που, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός μετρά πολύ περισσότερο στην Ευρώπη, άνοιξε με καθαρό φαβορί το διπλό της τάξης του 2.20-2.30, έχει αρχίσει να ισορροπεί τις τελευταίες μέρες. Πλέον το διπλό του Ολυμπιακού παίζει από 2.40 μέχρι 2.70, ενώ ο άσος, που είχε ανοίξει στο 3.40, έχει πέσει κάτω από 3.00. Το τωρινό σετ αποδόσεων είναι σαφώς πιο αντιπροσωπευτικό της δυσκολίας του ματς, κι ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι αρχικά υπήρχε κάποια αξία στις αποδόσεις του άσου, αυτή έχει πλέον χαθεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και τι παίζουμε, θα ρωτήσεις. Αν είσαι Ολυμπιακός, μην παίξεις τίποτα. Δες το ματς απλώς ως οπαδός και πανηγύρισε ή στενοχωρήσου ανάλογα με το αποτέλεσμα χωρίς επιπλέον έγνοιες στο κεφάλι σου. Αν πάλι δεν έχεις συναισθηματική εμπλοκή με το παιχνίδι και θέλεις κάτι να παίξεις για να το δεις με μεγαλύτερο ενδιαφέρον, το πιο ενδιαφέρον σημείο στοιχηματικά είναι μάλλον το Χ, που βρίσκεται στο 3.20-3.30. Αλλά επειδή μιλάμε για fun bet, και αποδόσεις γύρω στο 3.00 δεν είναι ακριβώς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας για fun bet, μια πιο εξτρίμ σκέψη είναι το πλέον συνηθισμένο σκορ στις ισοπαλίες, δηλαδή το 1-1 (6.00).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελσίνκι – Βικτόρια Πλζεν: +0,25 Ελσίνκι (απόδοση 2.20) 19:00
  • Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός: 1-1 ακριβές σκορ (απόδοση 6.00) 20:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ