TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Παιχνίδι με τρεις επιλογές

Ο Ένερ Βαλένσια της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ταϊλάν Ανταλιάλι της Γαλατασαράι για τη SuperLig
Ο Ένερ Βαλένσια της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ταϊλάν Ανταλιάλι © 2022 KENAN ASYALI, POOL/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (20/07) και καταλήγει σε τρία πονταρίσματα.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην μάχη των προκριματικών και στις 20:00 ώρα Ελλάδος αγωνίζεται με τη Μακάμπι στη Χάιφα (COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24 ). Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα, καθορίζουν ολόκληρη την ευρωπαϊκή χρονιά σε κάποιους συλλόγους ακόμη και την οικονομική τους βιωσιμότητα και γίνονται σε μία εποχή που οι ομάδες είναι αδύνατον να βρεθούν σε καλή κατάσταση.

Με σφιχτό σχήμα ο Μαρτίνς

Σε αυτούς τους αγώνες μετρά μόνο η επίτευξη του στόχου. Κανένας δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις για καλό ποδόσφαιρο, το μόνο που μετράει είναι η πρόκριση. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δεδομένο πως στο πρώτο παιχνίδι θα πάει συντηρητικά. Θα παρουσιάσει τον Ολυμπιακό στη Χάιφα με ένα δεμένο 4-3-3, με στόχο να έχει τον έλεγχο και αν καταφέρει, να πάρει το παιχνίδι στο γκολ, στο 0-1.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η λογική του αγώνα με κάνει να πιστεύω πως θα δούμε έναν συντηρητικό αγώνα με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να το κερδίσουν στο γκολ, να έχουν πρώτα στο μυαλό τους να μην το χάσουν και αυτό να οδηγήσει σε ένα ελεγχόμενο τέμπο. Το under 2,5 στο 1.65.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέταγε με την Τόμπολ

Η Φερεντσβάρος (21:00 LIVE από το SPORT24) την περασμένη εβδομάδα έπιασε εξαιρετική απόδοση στην ρεβάνς του 0-0 με την Τόμπολ (Καζακστάν) και επικράτησε 5-1. Τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκεται διαρκώς σε ευρωπαϊκούς ομίλους, μετρά δύο παρουσίες στο Europa και μία στο Champions League.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σλόβαν δεν είναι καλά, στο περασμένο γύρο πέρασε με το ζόρι στην παράταση, με γκολ στο 123’ την Μπατούμι και το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα έπεσε θύμα έκπληξης χάνοντας 2-1 από ομάδα χωριού με 3500 χιλιάδες κατοίκους, την Ποντμπρεζόβα. Είναι ομάδα πιο υψηλού επιπέδου η Φερεντσβάρος, ο άσος στο 1.45.

Στην Πολωνία και χωρίς επίσημο αγώνα εδώ και 8 μήνες

Η Φενέρμπαχτσε (21:00 LIVE από το SPORT24 ) έκανε μία σημαντική κίνηση ανακοινώνοντας τον Ζόρζε Ζέσους. Μεγάλος προπονητής, που σίγουρα ανεβάζει το στάτους της ομάδας. Κληρώθηκε με την Ντιναμό Κιέβου που έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 12 Δεκέμβρη. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Λοτζ της Πολωνίας, και αντιλαμβάνεστε πως η Φενέρ έχει τεράστιο αβαντάζ. Το Χ2 στο 1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός: Under 2,5 (απόδοση 1.65), 20:00
  • Φερεντσβάρος - Σλόβαν Μπρατισλάβας: 1 (απόδοση 1.45), 21:00
  • Ντιναμό Κιέβου - Φενέρμπαχτσε: Χ2 (απόδοση 1.55), 21:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ