CHAMPIONS LEAGUE

Μπακχάρ: "Ο Ολυμπιακός έχει ένδοξη ιστορία στο Champions League, ο Πλάνιτς θέλει να βοηθήσει"

Μπακχάρ: "Ο Ολυμπιακός έχει ένδοξη ιστορία στο Champions League, ο Πλάνιτς θέλει να βοηθήσει"
PRINTSCREEN

Ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπακχάρ, τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με 30 ποιοτικούς παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στον Πλάνιτς, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (20/07, 20.00, Cosmote Sport1, LIVE από το SPORT24) την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ομάδας από το Ισραήλ, Μπαράκ Μπακχάρ, αναφέρθηκε στους ερυθρόλευκους, αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού της Μακάμπι.

"Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό, η ιστορία μιλάει από μόνη της. Με ένδοξο παρελθόν στο Champions League, γνωρίζουμε πως είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Η φάση της ομάδας μας είναι η πίεση, θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Είτε προκαλέσει έκπληξη, είτε όχι, δεν έχει σημασία. Εάν το κάνουμε σωστά, δεν έχει σημασία τι θα κάνει η άλλη πλευρά. Είναι δύσκολο να προετοιμαστείς για μία ομάδα με 30 ποιοτικούς παίκτες. Οι οπαδοί μας θα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ" δήλωσε συγκεκριμένα.

Ακόμη ρωτήθηκε και για τον Πλάνιτς, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ: "Δεν πρέπει να τον ξεχνάτε, είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα, είναι αποφασισμένος και θέλει να βοηθήσει την ομάδα κάνοντας ένα καλό παιχνίδι".

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Μακάμπι, Νέτα Λάβι δήλωσε μεταξύ άλλων: "Εάν παίξουμε το παιχνίδι, το κενό θα μειωθεί. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον τρόπο παιχνιδιού τους. Πρέπει αύριο να είμαστε αποφασισμένοι και να πιστέψουμε στον εαυτό μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ