ΑΕΚ

Ιδιοκτήτης Μακάμπι: "Αδύνατον να ανταγωνιστούμε την πρόταση της ΑΕΚ στον Πλάνιτς"

Ιδιοκτήτης Μακάμπι: "Αδύνατον να ανταγωνιστούμε την πρόταση της ΑΕΚ στον Πλάνιτς"
© 2021 ARIEL SCHALIT/ASSOCIATED PRESS

Σε podcast του Ισραήλ παρουσιάστηκαν τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της Μακάμπι, Γάακοβ Σαχάρ, ο οποίος παραδέχθηκε πως η ομάδα του είναι αδύνατον να ανταγωνιστεί την πρόταση της ΑΕΚ για τον Πλάνιτς.

Για οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με τη Μακάμπι Χάιφα για την απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς αντί του ποσού του 1.3 εκατ. ευρώ κάνουν λόγο στη Σερβία από την Δευτέρα (18/7).

Στο podcast του ισραηλινού Sport5 παρουσιάστηκαν τα λόγια του ιδιοκτήτη της Μακάμπι, Γάακοβ Σαχάρ, ο οποίος τόνισε πως είναι αδύνατον η ομάδα του να ανταγωνιστεί την ελληνική πρόταση (σ.σ. της ΑΕΚ) για τον 30χρονο στόπερ. Μάλιστα, ανέφερε πως τα χρήματα είναι καλά και η υπόθεση θα κλείσει μετά τα ματς με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League.

"Ο Πλάνιτς είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος παίκτης στην Μακάμπι Χάιφα, αλλά είναι αδύνατον να ανταγωνιστούμε την ελληνική πρόταση, γιατί είναι επίσης αδύνατον να δημιουργήσουμε τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ των παικτών. Στη συνέχεια όλοι θα ζητήσουν περισσότερα.

Είχε δύο εξαιρετικές σεζόν, κατέκτησε πρωταθλήματα, αλλά είναι ώρα να προχωρήσει. Επιπλέον τα χρήματα για την ομάδα είναι καλά και η ΑΕΚ φέτος δεν παίζει στην Ευρώπη. Αυτό μας επιτρέπει να τον δώσουμε μετά τα ματς με τον Ολυμπιακό ή μετά την επόμενη ώρα γενικά" δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ