ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Οριστική συμφωνία στα 1.3 εκατ. ευρώ με την Μακάμπι για Πλάνιτς, σύμφωνα με τους Σέρβους

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς
Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς ALEX NICODIM/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Για οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με τη Μακάμπι Χάιφα για την απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς αντί του ποσού του 1.3 εκατ. ευρώ κάνουν λόγο στη Σερβία. Διαψεύσει η Ένωση τη συμφωνία, αλλά κρατάει ανοιχτή την υπόθεση.

Για οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με τη Μακάμπι Χάιφα για τη μεταγραφή του Μπόγκνταν Πλάνιτς κάνουν λόγο στη Σερβία. Η Zurnal αναφέρει πως το αντίτιμο για τη μεταγραφή βρέθηκε στο 1.3 εκατ. ευρώ μεταξύ των δύο συλλόγων, με τον 30χρονο Σέρβο στόπερ να παίζει στα παιχνίδια της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό και εν συνεχεία να ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Οι Σέρβοι γράφουν και για την πρόταση που έχει ο Πλάνιτς στα χέρια του από την ΑΕΚ, ύψους 700.000 ευρώ τον χρόνο και τονίζουν πως αντικαταστάτης του θα είναι ο Νέναντ Τσβέτκοβιτς από την Ασντόντ.

Ο ίδιος ο 30χρονος στόπερ άλλωστε είχε παραδεχθεί στους συμπαίκτες του πως η πρόταση της ΑΕΚ είναι εξαιρετική και για αυτό δεν μπορεί την αρνηθεί.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι η υπόθεση είναι ανοιχτή, αλλά διαψεύδουν πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ