TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Κανένας εφησυχασμός στη Γιουνάιτεντ

Manchester United's Diogo Dalot celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Sunday, April 16, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Diogo Dalot celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Sunday, April 16, 2023. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO / RUI VIEIRA

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής και προτείνει δύο διπλά από την Premier League και τη Ligue 1.

Αζαξιό – Τουλούζ (16:00 Live από το SPORT24). Στη Γαλλία, πρακτικά ξέρουμε ήδη τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα υποβιβαστούν, και η μία από αυτές τις τρεις είναι η Αζαξιό. Στη 19η θέση με 22 βαθμούς, 10 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τη σωτηρία, με πρόσφατο ρεκόρ 0-1-7 με 2-15 τέρματα, είναι ξεκάθαρο πως στην ομάδα της Κορσικής απλώς περιμένουν να περάσουν αυτές οι πέντε αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος και να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Η Τουλούζ, αντίθετα, διανύει μια ιστορική σεζόν, καθώς το περασμένο Σάββατο διέλυσε με 5-1 τη Ναντ στον τελικό του κυπέλλου και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της. Στο πρωτάθλημα η Τουλούζ δεν κινδυνεύει, καθώς είναι στο +9 από τη 17η θέση, αλλά ακόμη χρειάζεται κάποιους βαθμούς για τη μαθηματική επιβεβαίωση της παραμονής. Η Τουλούζ, μετά τον τελικό, έπαιξε και μεσοβδόμαδα με τη Λιλ, όμως κατέβηκε με πολλές αλλαγές (μόλις δύο ξεκίνησαν από την εντεκάδα του τελικού) και παρότι το πάλεψε έχασε με 1-0. Τώρα θα επανέλθουν οι βασικοί και με την εξαιρετική ψυχολογία που έχει αυτή τη στιγμή η Τουλούζ, το 2.10 του διπλού δείχνει μια χαρά απόδοση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γ. (21:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται από τη μεσοβδόμαδη ήττα στο Μπράιτον και πλέον ο βασικός στόχος της σεζόν, η συμμετοχή στο Champions League, φαίνεται να κινδυνεύει. Ακόμη βέβαια η 4η θέση είναι απόλυτα στο χέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως με τη Λίβερπουλ να κλείνει τη σεζόν σε φουλ φόρμα (έξι σερί νίκες) είναι σαφές πως στο Ολντ Τράφορντ δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.

Η Γουέστ Χαμ δεν έχει ξεμπλέξει με την παραμονή (στο +4 από την ουρά), αλλά τη δεδομένη στιγμή αυτό που μάλλον κυριαρχεί στο μυαλό των Λονδρέζων είναι η ιστορική πρόκληση των ημιτελικών του Conference League, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Άλκμααρ. Η Γουέστ Χαμ φέτος έχει πάρει μόλις τρεις πόντους σε έντεκα παιχνίδια απέναντι στο top-6 του αγγλικού ποδοσφαίρου, ενώ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πέντε ήττες στα τελευταία πέντε ματς για την Premier League.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αζαξιό – Τουλούζ: 2 (απόδοση 2.15) 16:00
  • Γουέστ Χαμ – Μάν. Γιουν.: 2 (απόδοση 2.00) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ