BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Για το αποφασιστικό βήμα η Νιούκαστλ στο 2.50

Οι Ίσακ και Γουίλοκ πανηγυρίζουν γκολ της Νιούκαστλ κόντρα στην Τότεναμ σε ματς της Premier League | 23 Απριλίου 2023
Οι Ίσακ και Γουίλοκ πανηγυρίζουν γκολ της Νιούκαστλ κόντρα στην Τότεναμ σε ματς της Premier League | 23 Απριλίου 2023 @2023 OWEN HUMPHREYS/PA VIA AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σπουδαία αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Άρσεναλ για την Premier League.

Σπουδαίο παιχνίδι απόψε στο St. James' Park, εκεί όπου η Νιούκαστλ υποδέχεται την Άρσεναλ (18:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Οι "κανονιέρηδες" θα επιδιώξουν ένα μεγάλο διπλό, προκειμένου να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, ενώ οι "καρακάξες" θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους.

Η ομάδα του Έντι Χάουι προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες με Τότεναμ, Έβερτον και Σαουθάμπτον. Το εντυπωσιακό είναι ότι σε αυτά τα τρία ματς έβαλε συνολικά 13 γκολ. Επίσης, στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές στην Premier League έχει κάνει οκτώ νίκες και γνώρισε την ήττα μόνο στο Μπέρμιγχαμ από την Αστον Βίλα.

Η Νιούκαστλ ξεκίνησε τη σεζόν έχοντας ως σταθερά την άμυνά της και κρατούσε το ένα clean sheet (13 συνολικά) μετά το άλλο. Σταδιακά όμως άρχισε να προσθέτει πράγματα και στην επίθεσή της και πλέον δεν την... ενοχλεί καθόλου όταν δέχεται γκολ. Για παράδειγμα, στο πρόσφατο ματς με τη Σαουθάμπτον, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, το έφερε εύκολα τούμπα στην επανάληψη με δύο τέρματα του Γουίλσον και ένα αυτογκόλ.

Στις τελευταίες 13 αγωνιστικές οι "καρακάξες" έχουν κρατήσει το μηδέν πίσω μόνο μία φορά, ωστόσο παραμένουν η άμυνα με το μικρότερο παθητικό (27 γκολ) στην Premier League.

Στο αντίποδα, η Αρσεναλ μέχρι τις αρχές Απριλίου είχε πιστέψει ότι μπορεί να ανατρέψει την κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, ένα κάκιστο σερί τεσσάρων αγώνων (0-3-1) με τρεις διαδοχικές ισοπαλίες κόντρα σε Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον και φυσικά τη συντριβή με 4-1 στο Etihad από τους "πολίτες" την έριξαν στη δεύτερη θέση.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έβαλε στοπ στη βαθμολογική αιμορραγία την Τρίτη κερδίζοντας στο Emirates με 3-1 την απογοητευτική Τσέλσι, ωστόσο οι "μπλε" τη δεδομένη στιγμή δεν αποτελούν μέτρο σύγκρισης ή ασφαλές κριτήριο. Συν τοις άλλοις, τραυματίστηκε ο βασικός στόπερ Γκάμπριελ και η συμμετοχή του για απόψε είναι αμφίβολη. Αν δεν τα καταφέρει το πρόβλημα θα είναι πολύ σοβαρό, δεδομένου ότι λείπει ήδη και ο έτερος βασικός κεντρικός αμυντικός, Σαλιμπά, που από την ημέρα που τέθηκε νοκ άουτ, η Άρσεναλ δεν έχει κρατήσει ούτε μία φορά ανέπαφη την εστία της σε επτά ματς!

Με βάση τη φόρμα των δύο ομάδων τον τελευταίο μήνα, ο άσος είναι σωστό φαβορί στο 2.50. Άλλωστε, η Νιούκαστλ φέτος είναι αήττητη σε 12 ματς κόντρα σε ομάδες από το Λονδίνο, με συνολικά γκολ 27-7. Επίσης, η έδρα της είναι κάστρο (13-3-1), αφού έχει χάσει εκεί μόνο από τη Λίβερπουλ σε ένα ματς όπου έπαιξε με δέκα από το 20'.

Το κυριότερο βέβαια είναι, πως η Νιούκαστλ έχει πλέον αγγίξει το όνειρο του Champions League, αφού βρίσκεται στο +3 από την πέμπτη Λίβερπουλ με δύο ματς λιγότερα. Αν λοιπόν, κερδίσει και απόψε θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την είσοδό της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια! Στα υπόψη ασφαλώς και το Over 2,5, δεδομένου ότι η Άρσεναλ μετράει δέκα σερί στο πρωτάθλημα και η Νιούκαστλ έξι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ – Αρσεναλ: 1 (απόδοση 2.50), 18:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ