TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένας άσος και μία διπλή ευκαιρία

Οι παίκτες της Σαουδικής Αραβίας πανηγυρίζουν την ανατροπή κόντρα στην Αργεντινή
Οι παίκτες της Σαουδικής Αραβίας πανηγυρίζουν την ανατροπή κόντρα στην Αργεντινή © 2022 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (26/11) και ποντάρει σε Γαλλία και Σαουδική Αραβία.

Τρίτο και τέταρτο όμιλο έχει σήμερα το μενού του Μουντιάλ, με τα τέσσερα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής. Ας τα δούμε στα γρήγορα ένα ένα με χρονική σειρά.

Τυνησία – Αυστραλία (12:00 ANT1, Live από το SPORT24). Φαβορί του 2.20 ο άσος και με οδηγό όσα έδειξαν στο πρώτο τους παιχνίδι η Τυνησία έχει δικαιολογημένα προβάδισμα. Αλλά μιλάμε για ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ξέρουν ότι παίζουν μεγάλο μέρος των ελπίδων τους για διεκδίκηση της πρόκρισης και οι διαφορές τους δεν φαίνεται να είναι πολύ μεγάλες. Μια πιθανή σκέψη το Under, στη λογική της κρισιμότητας του ματς και της καλής άμυνας της Τυνησίας (στα δέκα τελευταία φιλικά-επίσημα έχει δεχθεί γκολ μόνο σε ένα, στο 5-1 από τη Βραζιλία), όμως οι αποδόσεις είναι αναμενόμενα πολύ χαμηλές, μάξιμουμ στο 1.65.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Πολωνία – Σαουδική Αραβία (15:00 ANT1, Live από το SPORT24). Η Πολωνία έδειξε ελάχιστα πράγματα στο ματς με το Μεξικό, ενώ βέβαια η Σαουδική Αραβία έκανε το μπαμ του αιώνα με την τρομερή νίκη της επί των Αργεντίνων. Η αγορά βέβαια πηγαίνει στη φανέλα των Πολωνών, δίνοντας φαβορί τον άσο στο 1.75-1.80 και προεξοφλώντας ότι ο θρίαμβος των Σαουδαράβων στην πρεμιέρα ήταν απλώς ένα… ατύχημα. Στοιχηματικά, τα πράγματα είναι απλά. Αν συμφωνείς με την αγορά ότι όντως η νίκη των Σαουδικής Αραβίας ήταν ατύχημα, μένεις στο no bet, γιατί το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι διαφωνιών: Όταν υπάρχει συμφωνία, πολύ απλά δεν υπάρχει και στοίχημα. Αν, από την άλλη, εκτιμάς ότι το 2-1 της πρεμιέρας δεν ήταν πυροτέχνημα και ότι η Σαουδική Αραβία έχει πλέον μομέντουμ, αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, το Χ2 έχει καθαρή στοιχηματική αξία σε τιμές που ξεπερνούν το 2.10+.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γαλλία – Δανία (18:00 ANT1, Live από το SPORT24). Η Γαλλία, παρά τις αμφιβολίες που είχαν δημιουργήσει οι απουσίες της, ήταν από τις μεγάλες δυνάμεις που εμφάνισαν πολύ πειστικό πρόσωπο στην πρεμιέρα. Αντίθετα, η Δανία ήταν μάλλον απογοητευτική στο 0-0 με την Τυνησία, δείχνοντας σαν να μην έχει την ενέργεια και τη δυναμική που μας έδειξε στο Euro. Η αγορά πάντως σέβεται αρκετά τους Δανούς, και πιθανότατα μετράει ότι έκαναν δύο νίκες επί των Γάλλων στο Nations League, και έχει τον άσο σε σχετικά υψηλά επίπεδα σε σχέση με το ειδικό βάρος και την ποιότητα των δύο ομάδων. Στο 1.83 η μάξιμουμ τιμή του, δεν είναι κακή ιδέα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αργεντινή – Μεξικό (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Το μεγάλο ματς της ημέρας. Ποδοσφαιρικά μιλώντας, καθώς όλος ο πλανήτης περιμένει να δει αν η Αργεντινή και ο Μέσι θα μπορέσουν να αντιδράσουν στο σοκ της πρεμιέρας. Κι εδώ, όπως και στο Πολωνία – Σαουδική Αραβία, οι εταιρείες είναι μαζί με τον Μέσι και δίνουν τον άσο καθαρό φαβορί στο 1.50-1.55.

Και τα πράγματα είναι επίσης πολύ απλά. Αν πιστεύεις ότι οι Αργεντίνοι έχουν διαλυθεί ψυχολογικά και ο Μέσι για ένα ακόμη μεγάλο τουρνουά θα καταρρεύσει από την πίεση, ο δρόμος είναι ανοιχτός και το διπλό σε τιμές άνω του 6.00 (ή το Χ2 στο 2.50). Αλλά αν συνεχίζεις να πιστεύεις στην Αργεντινή και δεν μπορείς να φανταστείς το Μουντιάλ να συνεχίζεται χωρίς τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, τότε κάθεσαι και απολαμβάνεις το ματς στην τηλεόρασή σου αμέτοχος, αφού οι εταιρείες έχουν ήδη φροντίσει να πετσοκόψουν τον άσο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πολωνία – Σαουδική Αραβία: Χ2 (απόδοση 2.23) 15:00
  • Γαλλία – Δανία: 1 (απόδοση 1.80) 18:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ