TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η ώρα για το πρώτο γκολ του Λεβαντόβσκι και δύο κόντρες

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι εκτελεί το πέναλτι κόντρα στο Μεξικό
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι εκτελεί το πέναλτι κόντρα στο Μεξικό @ 2022 MOISES CASTILLO / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τα παιχνίδια του Σαββάτου (26/11) για το Μουντιάλ και καταλήγει σε τρεις καλοπληρωμένες επιλογές.

Δεν ήταν τόσο κακοί οι Αυστραλοί με τους Γάλλους. Το αποτέλεσμα πήρε έκταση, περισσότερο εξαιτίας των οργίων που έκανε ο Εμπαπέ και συνολικά της καλής κατάστασης, που έδειξαν πως βρίσκονται οι Γάλλοι.

Έχουν ένα γκολ οι Αυστραλοί

Η Τυνησία ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος με τη Δανία. Στην επανάληψη έχασε μέτρα και θα μπορούσε να χάσει το παιχνίδι στο 1-0. Στο τέλος πάντως, πήρε έναν δίκαιο και σημαντικό βαθμό. Θα πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής με τους Αυστραλούς, κάτι που δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το υπηρετήσει (12:00 ANT1, Live από το SPORT24). Όπως δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σε θέση να δικαιολογήσει η Τυνησία τις τιμές φαβορί. Ήταν επικίνδυνη στην αντεπίθεση, στο πρώτο ημίχρονο με τους Γάλλους, η Αυστραλία. Πέτυχε γκολ, είχε και δοκάρι. Από τη στιγμή που έδειξαν, πως μπορούν να σκοράρουν, είναι σε θέση να πάρουν αποτέλεσμα από τους Τυνήσιους. Το Χ2Δ στο 1.75.

Η εξιλέωση του Λέβα

Δεν είναι εύκολο να βγει άκρη από τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα σε Πολωνία και Μεξικό. Οι Πολωνοί ήταν αργοί, χωρίς φαντασία, όμως πήραν τον βαθμό και είχαν τη μεγάλη ευκαιρία στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Λεβαντόβσκι να κερδίσουν ολόκληρο το παιχνίδι.

Η Σαουδική Αραβία έπαιξε με μεγάλο ρίσκο το τεχνικό οφσάιντ και θα μπορούσε να χάνει με καθαρό σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Από τη στιγμή, που πιάστηκαν κορόιδα οι Αργεντίνοι και νικήθηκαν από το τεχνικό οφσάιντ, στην επανάληψη με δύο εντυπωσιακά τέρματα πήρε ολόκληρο το παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, έδειξε πως έχει ποιότητα με την μπάλα και καλά χτυπήματα, όμως πίσω είναι εύθραυστη. Οι Πολωνοί δεν είναι ομάδα του 0-0, σπάνια μένουν εκεί τα παιχνίδια τους. Θα έχουν το αστέρι τους γεμάτο κίνητρο για να εξιλεωθεί. Ο Λεβαντόβσκι θα παίξει απέναντι σε ένα soft αμυντικό δίδυμο, που τραβιέται ψηλά. Ασφαλώς και έχει την εμπειρία να σπάσει το τεχνικό οφσάιντ και να τους τιμωρήσει (15:00 ANT1, Live από το SPORT24).

Δεν θα πάω με σημείο, θα επιλέξω να πετύχει το πρώτο του τέρμα στο Μουντιάλ αυτός ο μεγάλος στράικερ. Ο αντίπαλος του ταιριάζει. Στο 2.20 βρίσκεται να σκοράρει anytime o Λέβα.

Ζευγάρι για πάσο

Οι Γάλλοι κέρδισαν στην πρεμιέρα τους την Αυστραλία, πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο. Εμπαπέ και Ζιρού μπήκαν αεράτοι στη διοργάνωση και από το πρώτο κιόλας παιχνίδι έσβησαν τους φόβους για την κατάρα, που ακολουθεί τους κατόχους του Μουντιάλ, από την ευρωπαϊκή ήπειρο, στην επόμενη διοργάνωση.

Μία από τις απογοητεύσεις της πρεμιέρας ήταν οι Δανοί. Οι παίκτες του Χιούλμαντ δεν θύμισαν την ομάδα που εντυπωσίασε στο περσινό Euro. Θυμίζω όμως, πως και σε εκείνο το τουρνουά δεν ξεκίνησαν καλά. Μάλιστα έχασαν και τα δύο πρώτα παιχνίδια και στη συνέχεια έφθασαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Φαίνεται πάντως, πως το 3-5-2 τους στερεί δημιουργία. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε πως οι Δανοί στον όμιλο του Nations League, είχαν κερδίσει και στα δύο παιχνίδια τους Γάλλους. Καλύτερα να πάμε πάσο (18:00 ANT1, Live από το SPORT24).

Αγχωμένη και δέχεται εύκολα αντεπιθέσεις η Αργεντινή

Το Μεξικό δεν κυνήγησε τη νίκη στο βαθμό που το επέτρεπε το ίδιο το παιχνίδι με την Πολωνία. Στο τέλος μπορεί να αισθάνεται τυχερό που κατάφερε να πάρει την ισοπαλία. Παρότι δεν κέρδισε στην πρεμιέρα, έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για να παίξει για δύο αποτελέσματα, απέναντι σε μία ομάδα που καίγεται για τη νίκη.

Θα περιμένει σε χαμηλά μέτρα την Αργεντινή, που θα είναι γεμάτη με άγχος για να κερδίσει και έχει στον άξονα της μία αμυντική τετράδα αδύναμη στην αναχαίτιση. Δεν γίνεται να κατεβαίνεις σε διοργάνωση και να λογίζεσαι μάλιστα και φαβορί, χωρίς καθαρό αμυντικό χαφ.

Με κεντρικό δίδυμο στους χαφ, τους Ντε Πόλ, Παρέδες και με το δίδυμο στόπερ τους Οταμέντι, Ρομέρο. Περιμένω το Μεξικό, να βγάλει περισσότερο θάρρος και να φανεί πιο επικίνδυνο σε παιχνίδι αντεπιθέσεων, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Πολωνία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Θα αντιμετωπίσει έναν αγχωμένο αντίπαλο, που επιβάλλεται να πάρει την μπάλα και είναι εύκολος στο να δεχτεί αντεπιθέσεις. Το Χ2Δ στο 2.40 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τυνησία - Αυστραλία: Χ2 Διπλή Ευκαιρία (απόδοση 1.75), 12:00
  • Πολωνία - Σαουδική Αραβία: Anytime Λεβαντόβσκι (απόδοση 2.20), 15:00
  • Αργεντινή - Μεξικό: Χ2 Διπλή Ευκαιρία (απόδοση 2.40), 21:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ