ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γαλλία - Δανία: Η παράδοση που οδηγεί στο 2.00 κι ένα ειδικό στο 4.50

Ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Αντουάν Γκριεζμάν στην πρεμιέρα της Γαλλίας στο Μουντιάλ 2022 με την Αυστραλία
Ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Αντουάν Γκριεζμάν στην πρεμιέρα της Γαλλίας στο Μουντιάλ 2022 με την Αυστραλία © 2022 THANASSIS STAVRAKIS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Γαλλίας με τη Δανία για τη δεύτερη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Γαλλία κέρδισε με πειστικό τρόπο 4-1 την Αυστραλία στην πρεμιέρα και αν κερδίσει και τη Δανία, στη δεύτερη αγωνιστική, θα κλειδώσει την πρόκριση στη φάση των "16" (18:00 ANT1, Live από το SPORT24).

Βέβαια, η Δανία είναι σαφώς πιο υψηλό εμπόδιο από τους Αυστραλούς και αναμένεται να προσφέρει μεγαλύτερη αντίσταση κόντρα στους παγκόσμιους πρωταθλητές. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι στο τελευταίο Nations League, η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ κέρδισε δύο φορές τους "τρικολόρ".

Από την άλλη, οι Γάλλοι, παρά τις σημαντικές απουσίες (Μπενζεμά, Ενκουνκού, Καντέ, Πογκμπά) και τον σοβαρό τραυματισμό του Λουκάς Ερναντές, έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας ασφαλώς πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν είχε στο παιχνίδι με την Αυστραλία ένα γκολ, μία ασίστ και επτά τελικές! Όποτε έπαιρνε την μπάλα ήταν διαρκής πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ επέλεξε στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης να παίξει με 4-2-3-1, έχοντας στα δύο φτερά τους Εμπαπέ και Ντεμπελέ, τον Ζιρού στην κορυφή της επίθεσης και τον Γκριεζμάν από πίσω του σε υποστηρικτικό ρόλο. Ο Εμπαπέ κινούνταν στα αριστερά και έπεφτε πάνω στο δεξιό μπακ της Αυστραλίας, τον Ναθένιελ Ατκινσον ο οποίος χωρίς υπερβολή είδε εφιάλτες.

Ο Χιούλμαντ έπαιξε με τρεις στόπερ στην πρεμιέρα, όμως απέναντι στη Γαλλία ενδέχεται να επιστρέψει στο 4-3-3, το οποίο χρησιμοποιούσε κατά κόρον στα προκριματικά. Είναι δεδομένο πως η Δανία θα προσπαθήσει να ντουμπλάρει τον Εμπαπέ για να τον περιορίσει. Ο παίκτης πάντως που θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος αναμένεται να είναι ο Ράσμους Κρίστενσεν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο δεξιός μπακ της Λιντς έχει δεχθεί φέτος τέσσερις κίτρινες κάρτες σε 12 συμμετοχές στην Premier League. Επίσης, είδε κάρτα και στο 0-0 με την Τυνησία. Έχοντας απέναντί του τον Εμπαπέ μοιάζει ο πιθανότερος παίκτης της Δανίας για να "κιτρινιστεί" ξανά. Στο 4.50 το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Από εκεί και πέρα, η Δανία είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να πάρει τουλάχιστον το βαθμό για να πάει στους δύο και να παίξει κόντρα στην Αυστραλία για την πρόκριση στα νοκ άουτ. Η Γαλλία δεν έχει κανέναν λόγο να ρισκάρει ιδιαίτερα, αφού αν πάει στους τέσσερις θα ελέγχει απόλυτα την κατάσταση. Δεν αποκλείεται λοιπόν, να δούμε και στο ματς της Γαλλίας ένα παρόμοιο σκηνικό, όπως στα παιχνίδια της Αγγλίας και της Ολλανδίας, που κέρδισαν στην πρεμιέρα και φρόντισαν τη δεύτερη αγωνιστική κυρίως να μη χάσουν και όχι να κάνουν το 2/2.

Πάνω σε αυτή τη λογική αναμένεται κλειστό σκορ, όπως άλλωστε και οι περισσότερες αναμετρήσεις ανάμεσα στη Γαλλία και τη Δανία. Από το Μουντιάλ του 1998, όταν η Γαλλία είχε κερδίσει με 2-1 τη Δανία, μέχρι και σήμερα οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 10 φορές, είτε σε επίσημο, είτε σε φιλικό επίπεδο. Από αυτά τα δέκα παιχνίδια κανένα δεν πήγε στο Over 3,5 και οκτώ έληξαν με εύρος δύο ή τριών τερμάτων. Σε τιμές διπλασιασμού να επαληθευτεί η παράδοση με το 2-3 γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Γαλλία - Δανία, 18:00

  • Ράσμους Κρίστενσεν να δεχθεί κάρτα (απόδοση 4.50)
  • 2-3 γκολ (απόδοση 2.00)

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ