TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δύο σημεία με κάλυψη

Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει γκολ με την Κροατία απέναντι στην Σκωτία για το Euro 2020 | 22 Ιουνίου 2021
Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει γκολ με την Κροατία απέναντι στην Σκωτία για το Euro 2020 | 22 Ιουνίου 2021 @2021 ROBERT PERRY/POOL VIA AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε δύο σημεία με κάλυψη.

Τελευταία αγωνιστική πλέον στους ομίλους του Nations League, με τα τέσσερα σημερινά παιχνίδια του 1ου και του 2ου ομίλου της πρώτης κατηγορίας να κρίνουν τόσο τις ομάδες που θα περάσουν στην τελική φάση του Final 4 όσο και αυτές που θα υποβιβαστούν.

Στον 1ο όμιλο οι ομάδες που διεκδικούν την πρωτιά (Κροατία και Δανία) παίζουν χιαστί με τις δύο ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή τους στη League A (Αυστρία και Γαλλία). Στο Αυστρία – Κροατία (21:45 NOVASPORTS 3HD , LIVE από το SPORT24), η Κροατία με νίκη κλείνει άμεσα εισιτήριο για την τετράδα της τελικής φάσης, ενώ σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει εξαρτάται από το αποτέλεσμα της Δανίας με τη Γαλλία, όπου θα χρειάζεται να μη νικήσουν ούτε οι Δανοί τη Γαλλία. Κι όσο για την Αυστρία, θέλει απαραίτητα μόνο νίκη και ταυτόχρονα να μη νικήσει η Γαλλία στη Δανία. Στο άλλο παιχνίδι, το Δανία – Γαλλία (21:45 NOVASPORTS 1HD , LIVE από το SPORT24), οι Δανοί παίζουν μόνο για τη νίκη και θέλουν ταυτόχρονα να μη νικήσουν οι Κροάτες, ενώ οι Γάλλοι κρατούν τη μοίρα τους στα χέρια τους, καθώς με νίκη αποφεύγουν τον υποβιβασμό ό,τι και να γίνει στο άλλο παιχνίδι.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου την τελευταία αγωνιστική έχουμε αλληλοεξαρτώμενα παιχνίδια, η στοιχηματική προσέγγιση σαφώς και μπλέκεται: Αν, για παράδειγμα, οι Γάλλοι καθαρίζουν το ματς στη Δανία, τότε αυτομάτως το ματς στην Αυστρία καθίσταται τελείως αδιάφορο, όπως βέβαια, σε περίπτωση που οι Κροάτες νικούν από νωρίς στην Αυστρία, θα είναι τελείως αδιάφορο το αποτέλεσμα του Δανία - Γαλλία.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Δεδομένο λοιπόν το ρίσκο αν θελήσεις να μπλέξεις, και σίγουρα είναι από τις περιπτώσεις που χρειάζεται εγρήγορση την ώρα του live, πάντως η γενική αίσθηση που προκύπτει από την όλη εικόνα του ομίλου είναι ότι οι Κροάτες θα τα καταφέρουν. Η Κροατία είναι μια χώρα που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά την εθνική της, κι αυτό, πέρα βέβαια από την ποιότητά της, είναι το μυστικό των επιτυχιών της. Και μπορεί οι μεγάλες ομάδες να έχουν αντιμετωπίσει χαλαρά το Nations League, όμως για τους Κροάτες η πρόκριση στην τελική φάση και η διεκδίκηση του τροπαίου δεν είναι καθόλου μικρή υπόθεση. Από τρεις σερί νίκες έρχεται η Κροατία, που έχει και ένα γραμμάτιο να ξεχρεώσει στους Αυστριακούς μετά το κουφό 0-3 μέσα στο Ζάγκρεμπ για τον πρώτο γύρο, και το 2.50-2.55 στο οποίο παίζει το διπλό είναι μια χαρά απόδοση. Η οποία σου επιτρέπει μάλιστα να κολλήσεις και το DNB, ως μίνι κάλυψη σε περίπτωση Χ.

Στον 2ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο απλά, καθώς και τα δύο ματς της τελευταίας αγωνιστικής έχουν χαρακτήρα τελικού. Για την πρώτη θέση βέβαια ίσως ο χαρακτηρισμός τελικός να είναι κάπως υπερβολικός, αφού στο Ολλανδία – Βέλγιο (21:45 NOVASPORTS 2HD , LIVE από το SPORT24) η Ολλανδία βγαίνει πρώτη ακόμη και σε ήττα της με δύο γκολ διαφορά, ενώ το Βέλγιο την ξεπερνά και παίρνει αυτό την πρώτη θέση μόνο αν νικήσει με 3+ γκολ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Ουαλία – Πολωνία όμως είναι πραγματικός τελικός (21:45 NOVASPORTS 4HD , LIVE από το SPORT24 ), με τους Ουαλούς να θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν στο Α’ Γκρουπ και τους Πολωνούς να βολεύονται και με το Χ.

Οι Ουαλοί, όπως και οι Κροάτες που λέγαμε παραπάνω, αντιμετωπίζουν επίσης πολύ σοβαρά την εθνική τους και το σημερινό ματς αντιμετωπίζεται ως πραγματικά μεγάλο παιχνίδι, ενώ βέβαια θα είναι και το τελευταίο που θα δώσουν μπροστά στο κοινό τους πριν το ταξίδι στο Κατάρ. Ο Γκάρεθ Μπέιλ, που έπαιξε αλλαγή στο Βέλγιο, είναι έτοιμος να ξεκινήσει, το Κάρντιφ Σίτι Στέντιουμ είναι προφανώς sold out, οι Πολωνοί έδειξαν εκτός ρυθμού στο ματς με την Ολλανδία και το 2,60-2,70 στο οποίο προσφέρεται ο άσος μάς επιτρέπει και εδώ να πάρουμε μαζί μας την κάλυψη του DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αυστρία – Κροατία: 2 DNB (απόδοση 1.80) 21:45
  • Ουαλία – Πολωνία: 1 DNB (απόδοση 1.85) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Nations League μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ