TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Δυάδα από τον 4ο όμιλο του Nations League

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πανηγυρίζει γκολ με τον Χόντι Χάκπο κόντρα στην Πολωνία στο Nations League
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πανηγυρίζει γκολ με τον Χόντι Χάκπο κόντρα στην Πολωνία © 2022 MICHAL DYJUK/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Για τον 4ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας οι Ολλανδοί υποδέχονται τους Βέλγους (21:45 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24), έχοντας επί της ουσίας να υπερασπιστούν το 4-1 του πρώτου παιχνιδιού. Οι Οράνιε έχουν 13 βαθμούς στον όμιλο βρίσκονται 3 πόντους πάνω από τους Βέλγους και μπαίνουν στο Final-4, ακόμα και με ήττα με δύο γκολ διαφορά. Το παιχνίδι περισσότερο θα είναι σαν μία δυνατή πρόβα για το Μουντιάλ. Οι Βέλγοι θέλουν να πάρουν και εκδίκηση για την τεσσάρα του Ιουνίου, ο Φαν Χάαλ να εξακριβώσει πως δουλεύει καλά το πλάνο του με το 3-5-2.

Ζευγάρι που μετρά 8/9 Goal/Goal

Οι Ολλανδοί πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο 0-2 με την Πολωνία. Η άμυνα των Βέλγων δύσκολα θα αντιμετωπίσει την ταχύτητα των Ολλανδών. Το 4-1 του Ιουνίου τους στοιχειώνει και θα τους αναγκάσει να βάλουν ρίσκο στο παιχνίδι τους. Ολλανδία και Βέλγιο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχουν αναμετρηθεί (πέρα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου τα υπόλοιπα ήταν φιλικά), έχουν σκοράρει και οι δύο, επίσης αν πάμε πιο πίσω από το 2012, το ρεκόρ τους από το 1999 είναι 8/9 Goal/Goal. Είναι η ποδοσφαιρική τους κουλτούρα τέτοια που οδηγεί το δικό τους ντέρμπι να έχει πολλά τέρματα. Το Goal/Goal στο 1.60.

Τους έχουν πάρει τον αέρα

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στο Κάρντιφ Ουαλοί και Πολωνοί (21:45 NOVASPORTS 4 , LIVE από το SPORT24 ) παίζουν για να αποφύγουν την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό. Οι Πολωνοί κρατάνε τη θέση τους στην πρώτη κατηγορία με δύο αποτελέσματα, οι Ουαλοί θέλουν μόνο τη νίκη. Οι Πολωνοί έχουν πάρει τον αέρα των Ουαλών και απέναντι τους τρέχουν ένα ρεκόρ με πέντε συνεχόμενες νίκες από το 2001.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η παράδοση αφορά διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, όμως κάπου παίζει και τον ρόλο της, το κύριο στοιχείο που με κάνει να πηγαίνω με τους Πολωνούς, είναι το γεγονός πως ο Πέιτζ έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεν ενδιαφέρεται και τόσο για το Nations League. Οι Ουαλοί πέτυχαν το μεγάλο τους στόχο που ήταν η παρουσία τους στο Μουντιάλ και πλέον ο τεχνικός τους δοκιμάζει σχήματα. Ο Μπέιλ αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, αλλά οι απουσίες των Ράμσι, Άλεν, Γουίλσον είναι σημαντικές. Το Χ2 στο 1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολλανδία - Βέλγιο: Goal/Goal (απόδοση 1.60), 21:45
  • Ουαλία - Πολωνία: Χ2 (απόδοση 1.55), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ