TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από τα Σούπερ Καπ

Ο Αλβαρο Μοράτα καταδιώκει τον Νικολό Μπαρέλα στο παιχνίδι Ιντερ - Γιουβέντους για τη Serie A στο Σαν Σίρο στις 24 Οκτωβρίου
Ο Αλβαρο Μοράτα καταδιώκει τον Νικολό Μπαρέλα στο παιχνίδι Ιντερ - Γιουβέντους για τη Serie A στο Σαν Σίρο Ⓒ 2022 LUCA BRUNO/ ASSOCIATED PRESS

To Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Τετάρτης και παίζει στο ιταλικό και το ισπανικό Σούπερ Καπ.

Ημέρα Σούπερ Καπ, με τελικό Ίντερ – Γιουβέντους στην Ιταλία (22:00 Novasports Prime , LIVE από το SPORT24) και… ημιτελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ στην Ισπανία (21:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), όπου το Σούπερ Καπ διεξάγεται σε μορφή Final-4 (Ατλέτικο – Μπιλμπάο αύριο ο δεύτερος ημιτελικός) και μάλιστα όχι επί ισπανικού εδάφους, αλλά για εμπορικούς λόγους, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Προγνωστικά Ισπανία

Κι αυτό ακριβώς το τελευταίο, ότι το ισπανικό Σούπερ Καπ διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία, μας δίνει και την πρώτη πάσα. Σαφώς πιο χαλαρό και πιο γιορτινό το κλίμα από το να γινόταν το clasico είτε στο Καμπ Νου είτε στο Μπερναμπέου, προδιαθέτει για γκολ και θέαμα.

Έτσι κι αλλιώς τα clasico συχνά βγάζουν γκολ (σε τρεις τελικούς Σούπερ Καπ έχουν αναμετρηθεί την τελευταία δεκαετία οι δύο μεγάλες του ισπανικού ποδοσφαίρου, οι δύο είχαν τέσσερα γκολ και ο τρίτος πέντε), ο Τσάβι, παρότι η Μπαρτσελόνα είναι βέβαια αρκετά πιο πίσω αυτή τη στιγμή από το επίπεδο της Ρεάλ, θα τα δώσει όλα για τον πρώτο τίτλο της προπονητικής του καριέρας στον πάγκο των Καταλανών. Το combo Goal/Goal & Over 2,5 έχει λογική.

Ιντερ - Γιουβέντους: Προγνωστικά Ιταλία

Στο ιταλικό Σούπερ Καπ έχουμε φαβορί και μάλλον δικαιολογημένα. Αυτό είναι η Ίντερ, η οποία φαίνεται ότι έχει τα πάντα στο… πλευρό της για την πρώτη κούπα του 2022. Από το ξεκίνημα της σεζόν δείχνει πολύ πιο ποιοτική και σύγχρονη ομάδα σε σχέση με την… ντεμοντέ Γιούβε του Αλέγκρι, ενώ και η τελευταία τους εικόνα έχει αν μη τι άλλο σημαντικές διαφορές.

Χαρακτηριστικό ότι στο τελευταίο τους ματς η Ίντερ με ανωτερότητα κέρδισε με 2-1 τη Λάτσιο (xGoals 2,42-1,09), ενώ η Γιούβε στην τεράστια ανατροπή που έκανε στη Ρώμη (από 3-1 νίκησε 4-3) τα xGoals ήταν 2,76-1,44 και κυρίως στηρίχθηκε στα λάθη της Ρόμα και όχι στη δική της ποιότητα.

Επίσης, βάλτε στο τραπέζι το ότι το Σούπερ Καπ διεξάγεται στην έδρα της Ίντερ, βάλτε και το ότι η Γιουβέντους έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, με τελευταίο τους χιαστούς του Κιέζα, όπως μπορείτε να δείτε και στο ρεπορτάζ του αγώνα. Ο άσος παίζει γύρω από το 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: G/G & Over 2,5 (απόδοση: 1.95), 21:00
  • Ίντερ – Γιουβέντους: 1 (απόδοση 1.80), 22:00΄

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ