BIG GAMES BET

Ίντερ - Γιουβέντους: Προγνωστικά και ανάλυση - Τα δεδομένα υπέρ του 1.74

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ πανηγυρίζει μετά από γκολ κόντρα στην Κάλιαρι για τη Serie A
Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ πανηγυρίζει μετά από γκολ κόντρα στην Κάλιαρι © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ώρα τίτλου στο Μιλάνο, Ίντερ εναντίον Γιουβέντους με φόντο το Σούπερ Καπ Ιταλίας και το ποντάρισμα στο 1.74 να προκρίνεται.

Για τέταρτη φορά στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου ο τελικός του Σούπερ Καπ διεξάγεται Ιανουάριο και τις τρεις προηγούμενες φορές νικήτρια αναδείχθηκε η Γιουβέντους. Ίντερ - Γιουβέντους (22:00 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24 ) λοιπόν στο Μεάτσα μεταξύ της περσινή πρωταθλήτριας και της περσινής Κυπελλούχου με το ματς να διεξάγεται στην έδρα της πρώτης. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Από το 2017 και έπειται, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης η Γιουβέντους μετράει 7 νίκες και 1 ήττα, ενώ τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα.

Ίντερ - Γιουβέντους: Προγνωστικά και ανάλυση

Τα βρήκε σκούρα η Ίντερ κόντρα στη Λάτσιο στο Μιλάνο το βράδυ της Κυριακής, τα χρειάστηκε για τα καλά. Ο Μπαστόνι άνοιξε το σκορ στο 30’, πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Ιμόμπιλε έφερε την ισορροπία στο σκορ. Τη λύτρωση έφερε ξανά στόπερ, αυτή τη φορά ο Σκρίνιαρ στο 67’. Με τούτα και με εκείνα βρίσκεται στο +1 από τη δεύτερη Μίλαν, ενώ χρωστάει και ένα ματς, αυτό με την Μπολόνια. Μετράει 8 νίκες στα 9 τελευταία ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, μοναδική ήττα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου με 2-0. Χωρίς κάποιο αξιόλογο αγωνιστικό ζήτημα. Ακολουθεί εκτός έδρας ματς στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα για το πρωτάθλημα.

Σ΄ ένα απίθανο ματς που έγινε ροντέο στο Ολίμπικο η Γιουβέντους έκαμψε την αντίσταση της Ρόμα, παρότι βρέθηκε να χάνει 3-1, εν τέλει το γύρισε σε 4-3 με τρία γκολ σε επτά λεπτά. Υποτονική παρουσία μέχρι τα μέσα του β’ ημιχρόνου, δεν έπεισε ιδιαίτερα, αρκετά λάθη, αλλά βρήκε τον τρόπο να γυρίσει το παιχνίδι. Αποβλήθηκε στο 81’ ο Ντε Λιχτ, ενώ στη συνέχεια ο Στσέζνι έπιασε και πέναλτι.

Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της Serie A, στο -3 από την τέταρτη Αταλάντα και με ματς λιγότερο, ακολουθεί εντός έδρας ματς με την Ουντινέζε. Μέγα πλήγμα ο τραυματισμός του Κιέζα που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Μαξ Αλέγκρι να δηλώνει πως θα καλυφθεί εσωτερικά το κενό του. Τιμωρημένοι Ντε Λιχτ και Κουαδράδο. Εκτός ο Ντανίλο, τραυματίας ο Ράμσι που έτσι και αλλιώς είναι παραγκωνισμένος.

Θα πάει με Περίν επίσης κάτω από τα δοκάρια. O Στσέζνι έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπορεί να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα ή να είναι μαζί της στα αποδυτήρια και θα πάει τελευταίος στο γήπεδο, καθώς δεν έχει λάβει ακόμα το πράσινο πιστοποιητικό.

Ίντερ - Γιουβέντους: Στοιχηματική πρόταση

Η Ίντερ έχει τη φόρμα, την έδρα, και τη δυναμική για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα, αφού είναι πιο σταθερή μέσα στη σεζόν. Η Γιουβέντους έχει πάρα πολλά και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, με τον Περίν κάτω από τα δοκάρια, χωρίς Ντε Λιχτ και Κουαδράδο στην οπισθοφυλακή, τον Ντανίλο τραυματία και το αστέρι της Κιέζα νοκ άουτ δύσκολα θα μπορέσει να πάρει ένα τέτοιο ματς αυτή την περίοδο. Είναι πολλά τα δεδομένα για να βασιστούμε πάνω στην Ίντερ, στο 1.74 κατά μέσο όρο ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ - Γιουβέντους: 1 (απόδοση 1.74), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ