TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Οι πτήσεις της Γουέστ Χαμ και το δίκαιο φαβορί στο clasico

Ο Ζόρντι Άλμπα με τον Βινίσιους στο clasico Μπαρτσελόνα - Ρεάλ για το ισπανικό πρωτάθλημα στις 24 Οκτωβρίου στο Καμπ Νου
Ο Ζόρντι Άλμπα με τον Βινίσιους στο clasico Μπαρτσελόνα - Ρεάλ για το ισπανικό πρωτάθλημα στις 24 Οκτωβρίου Ⓒ 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η προσοχή στρέφεται στο Σούπερ Καπ Ισπανίας και στην Premier League στο πρόγραμμα της Τετάρτης (12/01) με δύο δυνατά πονταρίσματα.

Στη Σαουδική Αραβία, θα διεξαχθεί το ισπανικό Σούπερ Καπ, με τη μορφή που έχει πάρει τα τελευταία τρία χρόνια. Απόψε, ο πρώτος ημιτελικός (21:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) θα είναι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και στη Ρεάλ. Αύριο, Μπιλμπάο - Ατλέτικο. Με βάση την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες, η Ρεάλ φαντάζει το πρώτο φαβορί για το τρόπαιο.

Προγνωστικά Ισπανία: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ

Ο Τσάβι έχει την πρώτη ευκαιρία να διεκδικήσει τίτλο σαν προπονητής της Μπαρτσελόνα. Σε αυτό το πρώτο διάστημα είναι φανερό πως προσπαθεί να επαναφέρει τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου της Μπάρτσα. Είναι ξεκάθαρο όμως, πως ο δρόμος είναι ανηφορικός και ότι χρειάζεται χρόνος και δουλειά. Με τον Τσάβι στον πάγκο το ρεκόρ στο πρωτάθλημα είναι 4-3-1.

Ήδη αποκλείστηκε από τη φάση των 16 του Champions League, η διαφορά στο πρωτάθλημα από τη Ρεάλ είναι 17 βαθμοί, έστω και με ένα παιχνίδι παραπάνω και πρακτικά, αυτό που της απομένει είναι να δώσει μάχη μέχρι τέλους για την τέταρτη θέση. Ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ, για να μπορέσει να μετάσχει στο επόμενο Champions League.

Ταιριάζει στη Ρεάλ η Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ ασφαλώς και είναι πιο έτοιμο σύνολο. Το βράδυ του Σαββάτου, απέδειξε πως με τον Βινίσους στη σύνθεση της, είναι άλλη ομάδα. Φυσικά, την εξυπηρετεί να βρίσκει χώρους και αυτός είναι και ο λόγος, που κολλάει πιο εύκολα στα εντός έδρας παιχνίδια και περνά με άνεση από δύσκολες έδρες. Οι Αλάμπα, Μιλιτάο έχουν δέσει σαν δίδυμο, η αγία τριάδα στον άξονα είναι σε καλά αγωνιστικά επίπεδα και οι Βινίσιους - Μπενζεμά πραγματικά πετάνε.

Το γεγονός πως ο Τσάβι, προσπαθεί να επαναφέρει στην ομάδα του, το ποδόσφαιρο που παίζει ο σύλλογος, εξυπηρετεί τη Ρεάλ. Θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο, που θα προσπαθήσει να πάρει την μπάλα και θα της προσφέρει χώρους. Η νίκη της Ρεάλ στο 1.95 στις περισσότερες εταιρίες.

Προγνωστικά Αγγλία: Μέσα σε όλους στόχους η Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ αποδεικνύει πως φέτος είναι έτοιμη για υψηλές πτήσεις. Ο Μόγες μάλιστα, ζήτησε ενίσχυση για να διεκδικήσει ακόμη και την τέταρτη θέση και πήρε το "πράσινο" φως.

Πριν τη διακοπή, έδωσε δύο κολλητούς εκτός έδρας αγώνες και απέδειξε την ποιοτική ανωτερότητά της, σε σχέση με την Γουότφορντ και την Κρίσταλ Πάλας, βάζοντας συνολικά επτά τέρματα. Την περασμένη Κυριακή, επικράτησε εύκολα με 2-0 της Λιντς, για το κύπελλο και είναι μέσα και σε αυτήν την διοργάνωση.

Η Γουέστ Χαμ έχει δημιουργήσει τέτοιες προϋποθέσεις, ώστε να φαντάζει χαμηλό εμπόδιο η Νόριτς (21:40 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), η οποία πέρα από μία αρχική βελτίωση στις πρώτες ημέρες του Ντιν Σμιθ στον πάγκο, όλη την σεζόν δείχνει πως είναι με διαφορά η κατώτερη ομάδα στην Premier League. Ο άσος με over 1,5 της Γουέστ Χαμ, στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: 2 (απόδοση 1.95), 21:00
  • Γουέστ Χαμ - Νόριτς: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.60), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ