BIG GAMES BET

Τότεναμ - Τσέλσι: Προγνωστικά και ανάλυση - Η προσοχή στρέφεται στο 1.93

Ο Ζορζίνιο κόντρα στον Κέιν σε Τσέλσι - Τότεναμ για το Λιγκ Καπ
Ο Ζορζίνιο κόντρα στον Κέιν σε Τσέλσι - Τότεναμ © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Με το 2-0 στην πλάτη της και και το κλίμα περίεργο η Τότεναμ καλείται να φορέσει το καλό της κοστούμι κόντρα στην Τσέλσι στη ρεβάνς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ. Ποντάρισμα στο 1.93.

Λονδρέζικο ντέρμπι στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, πράξη δεύτερη. Η Τότεναμ φιλοξενεί την Τσέλσι (21:45 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) και καλείται να αντιδράσει και να να ανατρέψει τα δεδομένα, καθώς στο πρώτο μεταξύ τους ματς την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε την ήττα με 2-0. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισορροπίας στο σκορ η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι δίχως να μεσολαβήσει ημίωρη παράταση.

Τότεναμ - Τσέλσι: Προγνωστικά και ανάλυση

Λίγο έλειψε να την πατήσει στο Κύπελλο η Τότεναμ την Κυριακή, καθώς τα βρήκε σκούρα μέχρι ενός σημείου από τη Μόρκαμ, ομάδα της League One. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33’, αλλά μετά την ανάπαυλα ανέβασε ταχύτητα, έγινε πιο απειλητική. Εν τέλει γύρισε το ματς στο τελευταίο τέταρτο με τα γκολ των Γουίνκς, Μόουρα και Κέιν. Έντονη συζήτηση τις τελευταίες μέρες για την περίπτωση του Εντομπελέ, οι προσδοκίες ήταν πολλές για αυτόν όταν ήρθε στο Λονδίνο, ωστόσο υπάρχει πλέον προβληματισμός, μοιάζει ξένο σώμα, τελείως εκτός κλίματος. Έχει τεθεί ζήτημα προσαρμοστικότητας, ενώ δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους των Σπερς στο ματς με τη Μόρκαμ. Αποτελεί ερώτημα εάν θα αγωνιστεί απόψε. Μυϊκός τραυματισμός για τον Σον, ενοχλήσεις για τους Μπέρχβαϊν και Ντάιερ, όπως και για τον Ρομέρο.

Η Τσέλσι έπαιξε με ρεζέρβες κατά κύριο λόγο στο ματς με την Τσέστερφιλντ στο Κύπελλο, ομάδα της National League (5η βαθμίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου). Δεν έδωσε πολλά δικαιώματα στην αντίπαλό της να πιστέψει στην έκπληξη. Κυριάρχησε από την πρώτη στιγμή και επικράτησε 5-1, με το σκορ να είναι 4-0 στο 39’. Βέρνερ, Οντόι, Λουκάκου, Κρίστενσεν, Ζίγιεχ οι σκόρερ, με τον Λουκάκου να αφήνει πίσω τα όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα, ενώ και στον πρώτο ημιτελικό στο Στάμφορντ Μπριτζ αγωνίστηκε κανονικά σε όλο το 90λεπτο. Τελείωσε η καραντίνα για τον Τιάγκο Σίλβα και τον Καντέ. Ενοχλήσεις για τον Τσαλόμπα.

Τότεναμ - Τσέλσι: Στοιχηματική πρόταση

Η Τότεναμ παίζει τα ρέστα της, δεν την παίρνει να το προσεγγίσει φουλ αμυντικά το ματς. Το κλίμα είναι κάπως περίεργο λόγω Εντομπελέ, ενώ στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας θα τη θέλαμε ένα κλικ καλύτερη ώστε να τη στηρίξουμε απόψε. Μην ξεχνάμε και την απουσία του Σον. Όπως και να έχει το περιμένουμε ροντέο. Η Τσέλσι είναι πιο ώριμη και σοβαρή, ενώ στις αντεπιθέσεις είναι κίνδυνος-θάνατος, αλλά εκτός έδρας δεν σκοτώνει συνήθως τον αντίπαλο. Στο 1.93 κατά μέσο όρο το over 2,5 στην αναμέτρηση, με βάση την ορμή και των δύο μπορεί να μπει στο κάδρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ - Τσέλσι: Over 2,5 (απόδοση 1.93), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ